Çatalca Belediyesi
 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuldu

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Çelenk Sunma Töreni’ne katıldı.

Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin günü olarak her yıl kutladığımız; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” unvanının verildiği ve Millet Mektepleri’nin açıldığı 24 Kasım, ilçemizde düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törene; Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin ve ilçe protokolü ile çok sayıda öğretmenimiz katıldı. Eğitim camiası adına İlçe Milli Eğitim Müdürü, bütün kurum amirleri ve öğretmenler eşliğinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yaptı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında; 25 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde kutlama programı gerçekleştirilecektir.