Çatalca Belediyesi
 30 Ağustos’ta Muhteşem Çatalca’mızda Muhteşem Zafer Konvoyumuz

Görüntülenme : 549

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner şanlı tarihimizin kahramanlık destanının yazıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızda tarih yazacak bir etkinliğe imza attı.

“Arabanı Al Gel” sloganıyla düzenlenen Zafer Konvoyu binlerce vatandaşımızın katılımıyla muhteşem görüntülerle gerçekleşti.Kültür İşleri Müdürlüğümüz tarafından organize edilen etkinlik saat 19.00’da Serbest Bölge önünde bando takımı eşliğinde araçların toplanması ile başladı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ailesiyle birlikte katıldığı Zafer Konvoyunda vatandaşlarımızı marşlar eşliğinde selamladı. Evlerinin balkonlarında, pencerelerinde, cadde ve sokaklarda ellerinde bayraklarla binlerce Çatalcalı bayram coşkusunu Zafer Konvoyumuz ile birlikte yaşadı.

Bando takımının marşlarıyla ilçe turu atan binlerce araçlık Zafer Konvoyumuz Mehmetçik Meydanı’na büyük bir coşkuyla geldi.

Mehmetçik Meydanı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Kahraman Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından bayrama özel marşların hep bir ağızdan söylenmesi ve araçların kornoları eşliğinde devam etti.

Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada Çatalca’da bir ilki binlerce araçlık konvoy ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtirken, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98. Yıl dönümünü bir kez daha kutladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama Programı Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından kırmızı beyaz binlerce zafer balonunun aynı anda havaya uçurulması, konfeti ve volkan gösterileri son buldu.