Çatalca Belediyesi
 500. Bebeğimize Hoş Geldin Dedik… Bebeklerimize 41 Kere Maşallah

Görüntülenme : 909

Başkanımız Mesut Üner’in başlattığı  ‘Hoş Geldin Bebek’ projemiz kapsamında bugün 500. bebeğimize hoş geldin demenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından başlatılan ve yeni bebek sahibi ailelerde büyük bir heyecan oluşturan ‘Hoş Geldin Bebek’ projemiz kapsamında ziyaretlerimiz devam ediyor. Projemiz ile İlçemizde ikamet eden anne, babalarımızın sevinçlerini paylaşmak ve tebrik etmek için hediyelerimizle ziyarete gidiyor ve "Hoş geldin bebek" diyoruz.

'Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz' sözlerini her fırsatta dile getiren Başkanımız Üner'in talimatı ile başlayan projede bugün 500. bebeğimize hoş geldin demenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Vatandaşlarımızdan büyük takdir toplayan projemiz kapsamında Belediye Başkanımız Mesut Üner'in eşi Aydan Üner ve Kültür İşlerinden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret ettiler.

Kültür Müdürlüğümüze başvuran ailelerimizden; Damla - Volkan Kurtan çiftinin bebekleri Barlas’ı, Elif - Ömer Telli çiftinin bebekleri Yekta’yı, Tülay - Meriç Güleç çiftinin bebekleri Elif Ela’yı, Derya - Haydar Turhal çiftinin bebekleri Muhammed Ali’yi, Kübra - Önder Sezgin çiftinin bebekleri Emirhan’ı evlerinde ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner'in eşi Aydan Üner ile Kültür İşlerinden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun yeni doğan çocuklarımızın 'Vatanına, Milletine ve Ailesine Hayırlı bir evlat' olması temennisinde bulundular.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren ailelerimiz, 'Bizleri düşünerek böyle bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Mesut Üner'e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz' diyerek misafirlerini uğurladılar.

Başkanımız Mesut Üner’in “Çatalca Belediyesi olarak vatandaşımızın iyi ve kötü gününde hep yanında olmaya devam edeceğiz. Hoş Geldin Bebek Projemiz biz görevde olduğumuz sürece devam edecektir” sözleri ile önemle üzerinde durduğu Hoş Geldin Bebek Projesi’nden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuran vatandaşlarımız yararlanmaya devam edecek.