AÇILIŞLARIN İLÇESİ ÇATALCA

Görevinin ilk dört yılında Çatalca’mıza kazandırdığı hizmetlerle adeta altın çağını yaşatan Başkanımız Mesut Üner, bu yılda her yıl olduğu gibi temel atma törenleri ve açılışlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner bu sefer yakın dönemde ilçe halkımızın hizmetine sunduğu ‘’Millet Bahçesi’’ mega projemizin kafeteryasının açılışını gerçekleştirdi.

‘’Millet Bahçesi’’ kafeteryamızın açılışı son derece sade bir açılış programıyla gerçekleşti. Türkiye’nin yaşadığı dünya tarihinin en büyük felaketinden depremden dolayı, Başkanımız Mesut Üner’in talimatıyla açılışın son derece sade yapılması için özellikle dikkat edildi. Sessiz bir açılış gerçekleşmesine rağmen ilçe halkımız, ilçe protokolümüz ve özellikle gençlerle çocuklar açılışa oldukça yoğun ilgi gösterdi. Açılış sırasında Başkanımız Mesut Üner, açılış programına gelenlerle adeta tek tek ilgilenerek yine gönüllerde taht kurdu. Başkanımız Mesut Üner açılışa gelenlerle tek tek ilgilenmesinin yanı sıra, Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi personelimizle de görüşerek günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi. Kafeteryamızın açılmasıyla birlikte A’dan Z’ye üst düzey konforuyla ‘’Milet Bahçesi’’ ilçe halkımızın gönül rahatlığıyla dört mevsim vakit geçireceği muhteşem bir mekan oldu. Başkanımız Mesut Üner’e açılış sırasında bir vatandaş ‘’Başkanım burasının Nişantaşı’ndan hiçbir farkı yok.’’ dediğinde, Başkanımız Mesut Üner’in ‘’Farkı var, farkımız aynı konfor olmasına rağmen çok daha düşük fiyat olacak.’’ demesi halkımız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılık buldu.

Millet Bahçesi kafeteryamızın son derece mütevazı bir açılış programı sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Yakın dönemde sizlerin hizmetine sunduğumuz Millet Bahçesi sosyal tesislerimizdeki kafeteryamızın açılışını siz değerli halkımızla gerçekleştirdik. Her yıl olduğu gibi, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Çatalca’mıza hizmet yolunda bu yılda temel atma törenleri ve açılışlarımıza durmaksızın devam edeceğiz. En keyifli ve eğlenceli anlarınıza şahitlik edecek Millet Bahçesi Kafeteryamız siz değerli halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi

#EserlerimizVaatlerimiziGeçti