ADINA VE ÇATALCA’MIZA ÇOK YAKIŞTI

Çatalca halkımız, Başkanımız Mesut ÜNER’in göreve başlamasından bugüne periyodik olarak ilçemizin büyümesi ve gelişmesi istikametinde gelen yeni projelerimizle, temel atma törenlerimizle ve açılışlarımızla adeta tarihi günler yaşamaya devam ediyor.

Şehirler ve kentler meydanlarıyla anılır sözünden yola çıkan ve aynı zamanda mesleği mimar olan Başkanımız Mesut ÜNER, çalışmalarını bu yönde de devam ettirdi. İlçe meydanımızdaki Millet Bahçesi, Katlı Otopark ve Kaymakamlık Binası projelerimiz ilçemize kazandırılması için gün sayılırken, deprem riski yüksek ve dayanıksız raporu bulunan Belediye İş Hanımız yıkılarak, modern Ticaret Merkezimiz yapımı için çalışmalar başladı. Kent meydanımızdaki en önemli alan Cumhuriyet Meydanı çalışmalarımız ise son buldu ve ilçe halkımızın hizmetine sunuldu.

Modern bir görünme sahip olan,  Çatalca halkımız tarafından büyük bir beğeni alan ve yapımı tamamlanan Cumhuriyet Meydanımız müjdesi sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut ÜNER; ‘’Çatalca’mızda adına yakışır bir meydan kazandırdık. Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün büstünün de bulunduğu yapımını tamamladığımız Cumhuriyet Meydanımız Çatalca’mıza çok yakıştı. Hayırlı olsun.’’ dedi.