Çatalca Belediyesi

Aralık 2023 Çatalca Belediyesi Meclis Toplantımızın 2.Birleşimini Gerçekleştirdik

Görüntülenme : 655

Çatalca Belediye Meclisimiz Aralık ayı 2023 yılı Toplantısının 2. Birleşimini 8 Aralık 2023 Cuma günü saat 11.00’da Başkanımız Mesut Üner Başkanlığında Belediye Meclis Salonumuzda gerçekleştirdik.

Aralık ayı 2023 yılı Meclis Toplantımızın 2. Birleşiminin Çatalcamıza hayırlı olmasını temenni eden Başkanımız Mesut Üner’in ardından, meclis toplantımız gündem maddelerimizin görüşülmesiyle devam etti.

GÜNDEM:

1.                   Ödenek Aktarması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi.

2.                   2024 Yılı Ücret tarifeleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi.

3.                   Belediyemiz Mülkiyetinde bulunan gayrimenkullerimizin kira bedelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi.

4.            Çatalca İlçesi Subaşı Mahallesi 141 ada 8 nolu parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar Komisyon raporunun görüşülmesi.

Gündem maddelerimizin tamamı oy birliğiyle meclisimizden geçti.

Gündem maddelerimizin görüşülmesinin ardından, 2 Ocak 2023 Salı saat 11.00’da toplanmak üzere, Aralık 2023 Çatalca Belediyesi Meclis Toplantımızın 2. Birleşimi Başkanımız Mesut Üner tarafından sonlandırıldı.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler