Çatalca Belediyesi

ATAMIZI ve SEVDİĞİ ŞARKILARI ÇOK SEVİYORUZ

Görüntülenme : 385

Başkanımız Mesut Üner ilçe tarihine geçen hizmetlerinin yanı sıra vefası ve Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e olan samimi sevgisi ve saygısıyla gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Atatürk’ün Çatalcamızı ziyaretinin 93’üncü yılı ‘’Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’’ konserimizle büyük coşku ve sevinçle kutlandı.

BÖYLESİNE DEĞERLİ KUTLAMA, BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’İN ÇATALCAMIZA KAZANDIRDIĞI İLKLERİNDEN OLDU

Başkanımız Mesut Üner görev süresi boyunca Çatalca halkımıza her alanda ilkleri yaşattı. Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 19 Aralık 1930 günü Çatalcamızı ziyareti, ilçemiz tarihi boyunca hiç kutlanıp, hatırlatılmamıştı. Başkanımız Mesut Üner böylesine önemli konuyla ilgilide hemen kollarını sıvadı ve bu yıl üçüncü kez Atamızın Çatalcamıza ziyaretinin yıl dönümünü etkinliklerle kutladı.

ÇATALCA BELEDİYESİ ÇOCUK TİYATROMUZUN EKİBİ OLDUKÇA DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI

Başkanımız Mesut Üner’in sanat yatırımları anlamında en çok gurur duyduğu ‘’Çatalca Belediyesi Çocuk Tiyatrosu’’ ekibi sergilediği muhteşem performansla adeta Atamızın 93 yıl önceki ziyaretini yeniden yaşattı ve izleyenlere oldukça duygusal anlar yaşattı.

TRT SANATÇISI SEVİLEN KIYMETLİ İSİM NURSAÇ DOĞANIŞIK ve MEHMET ŞERİF AYDIN SAHNESİ, ETKİNLİK COŞKUMUZU TAVAN YAPTI

Muhteşem tiyatro gösterisinin ardından etkinliğimiz, Mehmet Şerif Aydın ve Nursaç Doğanışık konserimizle devam etti. Bölgenin sevilen ve sayılan sanatçısı Mehmet Şerif Aydın okuduğu şarkılar ve temposuyla izleyicilerimizin yoğun alkışını aldı. Konserimiz sırasında izleyicilerimizin coşkusu, sevinci ve neşesi görülmeye değerdi. TRT sanatçısı ve yılların sevilen tanınan ismi Nursaç Doğanışık etkinlikteki coşkuyu performansıyla doruklara çıkardı. Yılların tecrübesi değerli sanatçı Nursaç Doğanışık böylesine kıymetli organizasyonda sahne almasından dolayı Başkanımız Mesut Üner’e sahneden teşekkürlerini iletti.

22 Aralık 2023 Cuma günü Konser programımızın son üç şarkısına gelindiğinde salonumuza ulaşan şehit haberleri tüm katılımcılarımızı oldukça üzdü ve konser programımız Başkanımız Mesut Üner tarafından sonlandırıldı.

Etkinlikler sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner, ’’Görev süremiz boyunca her zaman ilkleri her alanda Çatalcamıza yaşatmanın haklı gururunu yaşadık. Atamızın Çatalcamıza ziyaretinin yıl dönümü ilk kez dönemimiz içinde hatırlandı ve etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler boyunca halkımızın sevinci, coşkusu ve Atamıza olan sonsuz bağına şahit olduk ve ilçemize hizmet yolunda daha da güç aldık. Daha nice etkinliklerde buluşmak umudu ve dileğiyle Atamızın Çatalcamızı ziyaretinin 93’üncü yılı kutlu olsun. İşte böylesine bir anı ilçemizde yaşarken, konserimizin son üç şarkısı sırasında bizlere ulaşan şehit haberleri hepimizi derinden yaraladı ve konser programımızı anında sonlandırdık. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler