Çatalca Belediyesi

AVRUPA’DA YİNE ÇATALCA SESLERİ

Görüntülenme : 410

Başkanımız Mesut Üner’in göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiği ve an itibariyle yirmi beş farklı branşta branşının marka ismi antrenörlerle yaklaşık beş bin sporcu bünyesinde barındıran Çatalca Belediyespor Kulübümüz, yurt içi ve yurt dışı başarılarıyla ilçe halkımızı gururlandırmaya devam ediyor. Bir uluslararası başarı müjdesi de Çatalca Belediyespor Bocce takımımızdan geldi.

Çatalca Belediyespor Bocce Takımımız, 1-4 Haziran 2023 tarihleri arasında Yunanistan'ın Preveze şehrinde düzenlenen Fransa, Almanya ve İngiltere gibi birçok şampiyon ülkenin katıldığı ödüllü Uluslararası Bocce Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Böylesine önemli ve değerli uluslararası başarı ilçe halkımızda büyük bir sevinç yaşattı. Daha önce güreş ve karate gibi branşlarda uluslararası başarıların sevincini Çatalcamızda yaşayan halkımız, artık seriye bağlanan bu uluslararası başarıların haklı gururunu yaşamaya başladı.

Çatalca halkımıza müjdelenen uluslararası başarı ve şampiyonluk müjdesi sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Dönemimiz içinde ilçemize kazandırdığımız içinde kapalı havuz, kapalı spor salonu ve futbol sahasının bulunduğu spor adası, güreş salonu, modern stadyum ve böylesine değerli spor tesislerde spor yapan sporcuları bünyesinde barındıran Çatalca Belediyespor Kulübümüzün ilçemize yurt içi ve yurt dışı başarılar getirmeye başlaması, tarifi güç olan unutulmaz bir mutluluk. Daha önce karate ve güreş gibi birçok branşta ilçemize yurt içi başarıların dışında yurt dışı başarıları sevinci de yaşatmıştık. Şimdide Çatalca Belediyespor Bocce Takımımız ilçemize Yunanistan’da katıldığı Uluslararası Bocce Şampiyonası'nda şampiyonluk sevinci getirdi. Kararlıyız. Çatalcamızda spor ve sporcuya yaptığımız yatırımlarla uluslararası başarıları ilçemize kazandırıp, ilçemizin adını yurt içi ve yurt dışında başarılarımızla duyurmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

#EserlerimizVaatlerimiziGeçti