BAHŞAYİŞ MAHALLEMİZE YENİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ HAZIRLIĞI

Çatalca’mıza tarihi hizmetler kazandırma yolunda en önemli çalışma prensibi makamdan değil sahadan çalışma olan Başkanımız Mesut ÜNER, bu anlamda çalışmalarına gece-gündüz demeden aralıksız devam ediyor. Başkanımız Mesut ÜNER’in bu seferki ziyaret durağı Bahşayiş mahallemiz oldu.

Başkanımız Mesut ÜNER, ziyaret sırasında Bahşayiş mahallemizde yapılacak proje alanlarında yerinde denetimlerde bulundu. Denetimlere Başkan Yardımcımız Hüseyin AYDIN ve Bahşayiş Mahalle Muhtarımız Arif BEL’de katılım sağladı. Denetimler sonrasında mahalle halkının Başkanımız Mesut ÜNER’e olan samimi ilgi ve alakası gözlerden kaçmadı.

Bahşayiş mahallemizde yerinde yapılan proje denetimleri sonrasında açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut ÜNER; ‘’Çatalca’mıza hizmet etme yolunda bütüncül ve makamdan değil sahadan hizmet anlayışımızla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu anlamda bu seferki ziyaret durağımız Bahşayiş mahallemiz oldu. Bahşayiş mahallemizde park ve çevre düzenlemeleri yapacağız. Yapacağımız çalışmalar öncesi yerinde denetimlerde bulunduk. Her ziyaretimizde olduğu gibi Bahşayiş mahallemiz ziyaretimizde halkımızın bizlere olan sevgisi ilçemize hizmet yolunda bize güç verdi.’’ dedi.