Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan Başkanımız Mesut Üner’e Tam Destek

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret ederek ilçemizde sporla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından karşılanan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ziyaretine Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan da eşlik etti.

Ziyarette Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’da sportif anlamda yapılan ve hazırlıkları devam eden projeler hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

Gençleri altyapı yönünde yetiştirmek ve ilçemizi spor dallarında daha etkin hale getirmek amacıyla Çatalca Belediyesi bünyesinde Spor Akademisini hayata geçirdiklerini kaydeden Başkanımız Mesut Üner, içerisinde yürüyüş ve bisiklet yolları gibi spor etkinliklerinin de yapılabileceği Millet Bahçesi’nin de hazırlıklarının devam ettiğini belirtti.

Vatandaşlarımızın en önemli beklentilerinden biri olan Kapalı Yüzme Havuzu Projesinde de son aşamaya gelindiğini vurgulayan Başkanımız Mesut Üner tahsis işlemlerinin gerçekleşmesi ardından ilçemizin yüzme havuzuna sahip olacağını dile getirdi.

Bakan Kasapoğlu’ndan İlçemize Müjde

Sporun tabana yayılması ve toplumun her kesiminin spora erişilebilirliğinin sağlanması amacıyla çok sayıda tesisin ülkemize kazandırıldığını belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çatalca’nın spor anlamında da önemli bir ilçe olduğunu vurgulayarak yapılan spor yatırımlarının hem Bakanlık hem de Belediye eliyle katlanarak gelişeceğini ifade etti.

Kapalı Yüzme Havuzunun tahsis işlemlerinin hemen yapılması talimatını veren Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu havuzun Haziran ayında Çatalcalıların hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kapalı Yüzme Havuzunun açılması ile Bakanlık tarafından hayata geçirilen, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında, Çatalca’da yılda 10 bin kişiye yüzme öğretilmesi hedefine ulaşılacağına inancının tam olduğunu belirtti.

Yerinde incelemelerde bulunuldu

Belediye Başkanımız Mesut Üner’den ilçemizdeki spor tesisleri hakkında da bilgi alan Bakan Kasapoğlu, Başkanlık Makamındaki görüşmenin ardından Çatalca Ulu Cami’de kılınan Cuma namazı sonrası Başkanımız Mesut Üner ile birlikte saha gezisi yaparak yerinde incelemelerde bulundu.

İncelemeleri sonucunda eksikliklerin giderilmesi noktasında ekiplerine gerekli talimatları veren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Çatalca’nın sporla özdeşleştirilmesi ve sporun ilçemizde bir yaşam biçimi haline gelmesi için birçok proje üreten Başkanımız Mesut Üner’e de çalışmalarında tam destek mesajı verdi.

Çatalca Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Kestanelik Kapalı Spor Salonu’nu ziyaret etti. Ziyaretlerinde spor takımlarının çalışmalarını izleyen Bakan Kasapoğlu sporculara başarılar diledi. İlçemiz esnaflarını da ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu hayırlı işler dileklerinde bulunurken esnaflarımızda Bakan Kasapoğlu’na ilçemize hoş geldiniz diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bizlere tam destek veren Gençlik ve Spor Bakanımıza teşekkür ediyorum

Başkanımız Mesut Üner yaptığı açıklamada Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizin hak ettiği hizmetleri alarak marka bir şehir kimliğine bürünmesi için büyük gayret gösteriyoruz. Birçok alanda olduğu gibi spor alanında da önemli çalışmalar, projeler, yatırımlar kazandırma hedefindeyiz. Hayata geçirdiğimiz projelerimizin yanı sıra hazırlıklarını devam ettirdiğimiz projelerimiz için de durmaksızın çalışıyoruz. Her zaman en büyük destekçilerimizden olan Sayın Bakanımızın bizlere verdiği destek spor alanında çalışmalarımıza önemli bir ivme kazandırıyor. Vatandaşlarımız, tahsis aşamasına gelen Kapalı Yüzme Havuzu Projemize Bakanımızın verdiği talimat doğrultusunda daha kısa sürede kavuşacaklar. Ben desteklerinden dolayı tüm Çatalcalılar adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.