Çatalca Belediyesi
 ‘Başkan Mesut Amcamıza Teşekkür Ediyoruz’

Görüntülenme : 799

Başkanımız Mesut Üner’in çocuklarımıza tatil hediyesi olan Yarıyıl Şenliği birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Şenlik kapsamında çocuklarımız eğitici ve eğlendirici birbirinden farklı etkinliklerle Nazım Özbay Kültür Merkezimizde buluşuyor.

Yüzlerce çocuğumuz her gün dev top havuzunda eğlenmenin tadını çıkarırken aynı zamanda çizgi film maskotları ve palyaçolar eşliğinde anne çocuk etkinlikleri, yüz boyama, balon şekillendirme, yapay kar yapımı, animasyon şovları gibi muhteşem aktiviteler, ücretsiz sinema ve tiyatro gösterileri ile sürpriz eğlenceli oyunlarla keyifle vakit geçiriyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in eşi Aydan Üner, Yarıyıl Şenliği kapsamındaki etkinliklerde çocuklarımız ile bir araya geldi. Eğlenceli aktivitelere eşlik eden Aydan Üner, çocuklarla yakından ilgilendi.

Başkanımız Mesut Üner’e Çocuklarımızdan Teşekkür

Birbirinden renkli etkinlikler ve yarışmalarla keyifli vakit geçiren çocuklarımız, Belediye Başkanımız Mesut Üner’e kendileri için böyle güzel bir Yarıyıl Şenliği düzenlediği için teşekkür ettiler.

Yarıyıl Şenliği programı kapsamında minik konuklarımız 25 Ocak 2020 Cumartesi günü de dev top havuzunda diledikleri gibi oynayabilecek ve 12.00 - 14.00 - 16.00 seanslarında “Karlar Ülkesi Elsa” isimli tiyatroyu izleyebilecekler.