Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Çatalca Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek Muhtarlarla bir araya geldi.

Çatalca Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Aydın, Çatalca Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulundu. Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Aydın ve Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Başkan Yardımcımız Aydın ziyarette muhtarlarımız ile görüş alışverişinde bulundu. Çatalca Belediyesi olarak Muhtarlar ile birlik, beraberlik içerisinde Çatalca halkına hizmet edeceklerinin altını çizen Başkan Yardımcımız Aydın görüşmede muhtarların talep ve dileklerini de dinledi. Muhtarların, vatandaşlarla belediye arasında ki en önemli köprülerden biri olduğunu belirten Başkan Yardımcımız Aydın, “Amacımız halkımıza en iyi hizmeti vermektir” dedi.