Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner Ankara Dönüşü Müjdeyi Verdi; Millet Bahçesi Projemiz Hayata Geçiyor

Ankara’da Akıllı Şehirler ve Belediyeler Proje Yarışması, Kongre ve Sergisine katılarak ilçemizin tanıtımını yapan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Millet Bahçesi Projemizin çok yakın bir sürede hayata geçeceğinin müjdesini de Ankara dönüşünde verdi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen Türkiye Belediyeler Birliği'nin düzenlediği Akıllı Şehirler ve Belediyeler Proje Yarışması, Kongre ve Sergisine katılırken, ilçe merkezimize yapılacak olan Millet Bahçesi Projesi ile ilgili projede etkin olan bakanlıklara da ziyaretler gerçekleştirdi.

Çatalca Belediyesi Standı Yoğun İlgi Gördü

Akıllı Şehirler ve Belediyeler Sergisi’nde VR Gözlükler ile Çatalca'nın tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı belediyemiz stanttı yoğun bir şekilde ziyaret edilirken ilçemizin tanıtımı da gerçekleştirildi.

Millet Bahçesi ile ilgili Bakanlıkların Genel Müdürlüklerini ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner “ Millet Bahçesi Projesinde son aşamasındayız. Stadın kaldırılması ile ilgili bir pürüz söz konusu idi, onu da bugün sonlandırdık. Çok yakın bir süre içerisinde Millet Bahçesi Projemiz hayata geçecek. Millet Bahçesi Projemiz şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” sözleriyle yeni bir projenin daha hayata geçeceğinin müjdesini verdi.