Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner; Araçlarımız İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun

Görüntülenme : 1304

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in belediyemize kazandırdığı araçlar vatandaşlarımıza hizmete başlıyor. Göreve gelir gelmez ilçemizde çözüm odaklı çalışan ve köklü değişimlere imza atan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner bugüne kadar yapılmayan bir çalışmayı daha gerçekleştirdi.

Başkanımız Mesut Üner, Belediyemiz tarafından vatandaşlarımıza hizmet için kullanılan araçları kiralamak yerine satın alarak, belediyenin yıllarca kullanabileceği öz malı haline getirdi. Böylelikle Başkanımız Mesut Üner, Belediye bütçesini her yıl büyük bir meblağ ödemekten kurtardı.  Araçlarımızın teslim alındığı törende Belediye Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan ve belediye personellerimizin katılımlarıyla kurban kesimi gerçekleştirildi. Başkanımız Mesut Üner, alınan 60 aracın vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi.