Başkanımız Mesut Üner Aşevimizi Ziyaret Etti Yemeğini Yine Personeliyle Birlikte Yedi

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner belediyemiz aşevini ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Kendisi de belediyede bulunduğu zaman öğle yemeğini aşevinden yiyen, personelleri ile birlikte yemek sırasına giren Başkanımız Mesut Üner belediyemiz aşevini ziyaret etti. Bugünün menüsünü inceleyen, dev kazanda kaynayan çorbayı karıştıran Başkanımız Mesut Üner personelin ve kendisinin yemekleri çok beğendiğini söyleyerek aşçılara teşekkür etti.

Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada belediyenin çalışanlarıyla birlikte büyük bir aile olduğunu dile getiren Başkanımız Mesut Üner, “Çatalca Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz. Her gün tüm mesai arkadaşlarımıza aşevimizde özenle hazırlanan yemekleri sunuyor, onlara bu anlamda da destek oluyoruz. Çalışanlarımızın başarısı Belediyemizin başarısıdır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Personellerimizle birlikte azimli ve gayretli çalışmalarımız sayesinde İlçemiz gözle görülür bir değişimin içerisine girdi. Çatalcamız için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner öğle yemeğini yine yemek sırasına girerek personeliyle birlikte yedi.

#BirllikteÇatalcayız