Çatalca Belediyesi

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

Görüntülenme : 358

Başkanımız Mesut Üner Çatalca ilçemize yüz yılın hizmetlerini kazandırırken, istişare kültürüne büyük önem verirken dönemi boyunca ilçemize önemli hizmetler kazandırmak için adeta Ankara ve İstanbul’da oldukça yoğun temaslarda bulundu. Bu anlamda Başkanımız Mesut Üner bu kez üçüncü bölge belediye başkanları toplantısına katılım sağladı.

Toplantı Bahçelievler Belediye Başkanımız Hakan Bahadır'ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Üçüncü bölge belediye başkanlarımızın katıldığı toplantıyı AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu ve AK Parti İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe yönetti. Toplantıda Belediye Başkanlarımızın ilçelerine dönemi içinde kazandırdığı projeler, yeni dönemde kazandırılacak projeler ve yaklaşan yerel seçim süreçlerimiz istişare edildi.

Üçüncü Bölge Belediye Başkanlarımızın toplantısı sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Görev sürem boyunca ilçemize hizmet yolunda istişare kültürüne çok önem verdim. Belediyeler makamdan değil sahadan yönetileceğini her fırsatta ifade ettim. Bugünlere geldiğimizde Çatalca Cumhuriyet tarihimizin en hizmetlerini ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyorum. Bugünde yine AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu ve AK Parti İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe riyasetinde, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcımız M.Ejder Batur ve Üçüncü Bölge Belediye Başkanlarımızın katılımıyla, Bahçelievler Belediye Başkanımız Hakan Bahadır'ın ev sahipliğinde verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. İlçemiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olsun.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler