Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner Binkılıç Fatih Mahallemize Yeni Bir Çeşme Yaptırdı

Görüntülenme : 536

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Binkılıç Fatih Mahallemizde bulunan metruk çeşme yerine modern bir çeşme yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sundu.

İlçemizin her bir mahallesine dokunan, mahallelerimizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalar yapan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner aynı zamanda Çatalca’mızın tarihi kimliğine uygun düzenlemeleri de beraberinde yapıyor.

Başkanımız Mesut Üner, Binkılıç Fatih Mahallemiz Pazar sokakta metruk halde bulunan çeşmeyi Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerine kaldırtarak yerine mahalle sakinlerimizin kullanabileceği modern bir çeşme yaptırdı.

Mahalle çeşmelerinin tarihimizde, geleneklerimizde önemli bir yeri olduğunu belirten Başkanımız Mesut Üner, “Mahalle çeşmeleri tarihimizin, geleneklerimizin bir parçasıdır. Bu çeşmeler mahalle sakinlerinin ve o mahalleden gelip geçenlerin su ihtiyacını karşılar. Fatih Mahallemiz Pazar Sokakta bulunan eski çeşme kullanılamaz bir halde, mahallemize yakışmayan metruk bir durumdaydı. Metruk çeşmeyi kaldırarak yerine vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği bir çeşme yaptık. Yeni çeşmemiz görüntüsüyle de mahallemize çok yakıştı. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılarken ilçemizin tarihi dokusuna uygun çalışmalar yapmayı önemsiyoruz. Çeşmemiz mahallemize hayırlı olsun” sözleriyle yeni çeşmenin Fatih Mahallemize hayırlı olmasını diledi.