Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltısına Katıldı

Görüntülenme : 750

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Cem Vakfı Çatalca Şubesi tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısına katıldı.

Çatalca Cem Evinde Cem Vakfı Çatalca Şubesi tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Bu yıl 3.sü yapılan kahvaltı buluşmasına Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimiz de katılım gösterdi.

Konuklara teşekkür edildi

Cem Evi Başkanı Salih Metin, birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı ve kültürel varlıkları ortaya çıkartarak yaşatmayı amaçlayarak düzenledikleri kahvaltıya katılımlarından dolayı konuklara, Kahvaltımızda bizleri yalnız bırakmayan Çatalca Belediye Başkanımıza ve değerli misafirlerimize gerek şahsım gerekse yönetim kurulumuz adına en içten şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum” sözleri ile teşekkür etti.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçemizde ayrışmalardan değil birleşmelerden, kardeşlikten yana bir yaklaşım ve anlayış ile çalışmaların devam ettiğini ve bu programda da olduğu gibi beraberliği, kardeşliği pekiştirecek organizasyonlarında bu anlamda önemli olduğunu ifade etti.