Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner “Bu Mücadeleden Vazgeçmeyeceğiz”

Görüntülenme : 607

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizde koronavirüs önlemleri kapsamında başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon seferberliğini yerinde inceleyerek, “Aylardır mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz dezenfekte çalışmalarımızı ara vermeden sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Pandeminin baş göstermesi ile birlikte Çatalca’mızda temizlik ve dezenfeksiyon seferberliği başlatan Başkanımız Mesut Üner, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin İhsaniye Mahallemizde yaptıkları çalışmaları yakından takip etti.

Başkanımız Mesut Üner mahalle ziyaretinde, her gün mahallelerimizde korona virüsü salgınına karşı önlem amaçlı mekanik süpürge aracı ile süpürme, tankerle yıkama, çöp konteynırlarını dezenfekte etme, bölge temizliği ve yabani ot biçme çalışması gerçekleştiren ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Başkanımız Mesut Üner Vatandaşlarımızın Talep Ve Önerilerini Dinledi

Mahalle Muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle de görüşen Başkanımız Mesut Üner, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlarımızla görüş alışverişinde bulundu ve talep ve önerilerini dinledi.

Pandemi döneminde sağlığın öneminin bir kez daha gözler önüne serildiğini belirten Başkanımız Mesut Üner, “ Aylardır ilçemizde rutin temizlik hizmetlerimizin yanında korona virüsle mücadele ediyor mahallelerimizi dezenfekte ediyoruz.

Ekiplerimiz 13’er kişilik 2 ekiple her gün mahallelerimizde, mekanik araçlarımızla süpürme, özel solüsyonlarla yıkama, dezenfekte etme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. 39 mahallemizi haftada 2’şer kez dezenfektesi gerçekleşiyor. Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için her şeyden önemli. Bu nedenle bu mücadelemizi vermek için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” sözleriyle vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymayı ihmal etmemelerini istedi.