BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER: BURSA’DA ÇATALCA’MIZIN GENÇLERİYLE GURUR DUYDUK

Yaptığı projelerin merkezine yarınlarının teminatı çocuklarımız ve gençlerimizi konumlandırmasıyla sadece Çatalca’mızda değil, tüm bölgemiz spor sever halkının takdirini ve alkışını alan Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Belediyespor’lu Güreş Sporcularımızı Bursa’da yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz Cuma günü ‘’Spor Adası’’ projemizin en önemli etaplarından biri olan ‘’Çok Amaçlı Spor Salonu’’ temel atma töreninde yaptığı konuşmada Pazar günü Bursa’da Güreşçilerimizin katılacağı organizasyonda olacağını sözünü vererek, alanda ki sporcu gençlerin büyük alkışını alan Başkanımız Mesut Üner bu sözünü tuttu ve Pazar günü gün boyunca Bursa’da beraberindeki heyetle sporcu gençlerimizin yanında oldu.

Bursa’da Çatalca Belediyespor’lu gençlerimizin üç birincilik, ikişer ikincilik ve üçüncülük almasıyla kafilemiz büyük bir sevinç ve gurur yaşadı.

Bursa’daki müsabakalar sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Her fırsatta ifade ettim ve tekrar hatırlatıyorum, Çatalca’mızda sporcu gençlerimiz zorlu spor yolculuklarında asla yürümeyecekler. Tarihi Kırkpınar Güreşleri öncesindeki son büyük organizasyon olan 59. Geleneksel Tarihi Bursa İli Nilüfer İlçesi Çalı Güreşlerinde Çatalca Belediyespor’lu sporcularımızı Bursa’da yalnız bırakmadık. Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aydın ve Cengiz Uçar, Meclis Üyelerimiz Lokman Naroğlu ve Ahmet Rasim Yücel, Belediye Gençlik ve Spor Müdürü Selçuk Babaoğlu, Çatalca Güreş Ağamız Şeref Tatlı ve bugün ki organizasyonda sporcularımızın sponsorluğunu üstlenen ve birinci olan sporcularımızı ödüllendiren Sezgin Gidiş ile gün boyunca sporcularımızın Bursa’da yanlarında olduk. Spora verdiği bu destek için Sezgin Gidiş’e şahsım ve Çatalca Belediyespor camiası adına çok teşekkür ederiz. Gurur tablonuzu Teşvik 1 boyu Can ERGEN 1 , Teşvik 2 boyu özgür ASLAN 1. , Tozkoparan boyu Serkan TARIM 2. Ayak boyu Oğulcan YURDAKUL 3. , Deste küçük boyu Emirhan TAŞ 1. , Deste küçük boyu Murat GONCA 2. ve Deste orta boyu Furkan HAS 3. olarak taçlandırdı. Çatalca’mızın ismini Dünya, Avrupa ve Türkiye’mizin dört bir yanında duyuran Çatalca Belediyespor’lu sporcularımıza yürekten ve gönülden teşekkür ederiz. Gençler asla yalnız yürümeyeceksiniz ve her daim yanınızda olacağız.’’ dedi.