Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner Çalışmaları Yerinde İnceledi

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçemizde hummalı bir çalışma yürütürken ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen her çalışmayı başladığı andan bitimine kadar titizlikle inceliyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Ferhatpaşa Mahallesi, Atatürk Caddesinde yürütülen yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkanımız Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmayla ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkanımız Mesut Üner, "Fen İşleri Müdürlüğümüz ile gerek ilçe merkezimizde gerekse mahallelerimizde çalışmalarımız aralıksız biçimde devam ediyor. Atatürk Caddemiz ilçemiz ulaşımında önemli bir konumda bulunuyor. Ayrıca İlyas Çokay Devlet Hastanemizde burada yer alıyor. Ekiplerimizin kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları sona erdiğinde, vatandaşlarımız için daha kullanışlı ve Çatalcamıza yakışır bir hal alacak. İhtiyaç duyulan noktalarda belirlenen program çerçevesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaldırımlar yapılıyor, okullar boyanıyor

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yoğun bir tempoda sürdürülen çalışmalarla ekiplerimiz; Başak Mahallesi Geniş Sokakta, Çanakça Mahallesi Akgül Çıkmazında, Fatih Mahallesi Cesim Sokakta Ferhatpaşa Mahallesi Kızılay Sokak’ta ve Kestanelik Mahallesi İrem Sokak’ta bulunan yolların bakım ve onarımını yaparak malzeme serimini gerçekleştirdiler.

Çakıl Mahallesi Şehit Tamer Aydın Sokakta, Çakıl Mahallesi Eker, Fahri ve Güldefne Sokakta asfalt çalışması yapan ekiplerimiz, İzzettin Mahallesi Mecit Sokak’ta ve Başak Mahallesi orman yollarında reglaj çalışmasını tamamladılar.

Dr. Mehmet Ali Sokak’ta, İhsaniye Mahallesi Pınarca Sokak’ta kaldırım onarım çalışmasında bulunan ekiplerimiz Mescit Sokakta da rögar kapağı etrafı ve kaldırım çalışmalarını yaptılar.
Planlanan program çerçevesinde çalışmaları hızlı bir şekilde gerçekleştiren ekiplerimiz tarafından
Çanakça Mahallesi Yanık Alay Caddesi’nde büz konulması çalışması yapılırken Çakıl yolu kavşağı altında imar yolu yapım çalışması, Yalıköy Mahallesi Göl Yolu Caddesine yağmursuyu hattı döşeme işi ve Ovayenice Mahallesi Damlıca Sokak’ta bulunan kadastral yola malzeme serimi yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

İlçemizde bulunan okullara eksik ve ihtiyaçlarını temin ederek, bakım, onarım ve tadilatlarını yaparak destek olan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda Kestanelik İlk ve Ortaokulu’nda da oyun alanları ve bordürler boyanarak yenilendi.