Başkanımız Mesut Üner Çatalca Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun İlk Gösterisini Miniklerimizle Birlikte İzledi

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in Belediyemiz bünyesinde kurduğu Çatalca Belediyesi Tiyatro Topluluğu ilk kez sahne aldı. Başkanımız Mesut Üner, ilk gösterimi çocuklarımızla birlikte izledi.

Çatalca Belediyesi bünyesinde ilçemizde eğitim, kültür, sanat ve spor alanındaki çalışmalara büyük önem veren Başkanımız Mesut Üner, açtığı yeni kurslarla çocuklarımızın, gençlerimizin ve yetişkinlerimizin kendini geliştirmesine imkân tanıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde farklı branşlarda her yaş grubundan vatandaşımız için açılan kurslar ile yıl boyu eğitimlerimiz devam ediyor.

Başkanımız Mesut Üner Çatalca Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nu Yalnız Bırakmadı

Başkanımız Mesut Üner tarafından Belediyemiz bünyesinde açılan tiyatro kursu öğrencilerimizin oluşturduğu Çatalca Belediyesi Tiyatro Topluluğu, eğitmenlerimiz Hakan Hasanoğlu ve Erdem Aksu yönetmenliğinde ilk kez miniklerimiz için sahne aldı. Oyuncularımız; Ayşenur Karataş, Deniz Armağan, Deniz Kuşçu, Eda Kızılırmak, Ebru İlken, Esra Coşkun ve Esra gün tarafından Nazım Özbay Kültür Merkezimizde iki seans olarak sahnelenen Bremen Mızıkacıları adlı çocuk tiyatrosu izleyicilerden tam not aldı.

Çocuklarımızın büyük bir keyifle izlediği tiyatro oyunu sonrasında kursiyerlerimiz, eğitmenlerimiz ve oyunu izleyen aileler ile miniklerimiz Başkanımız Mesut Üner’e ilçemizde bu faaliyetlerin ve etkinliklerin gerçekleşmesine imkân sağladığı için teşekkürlerini sundu.

Belediye Başkanımız Mesut Üner, büyük emek verilerek sahnelenen çocuk oyunu için eğitmenlerimizi ve Tiyatro Topluluğumuzun genç yeteneklerini tebrik ederek, kendilerine çiçek takdim etti. Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada; “Değerli Çatalca halkımıza tüm etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayarak bu salonu doldukları için teşekkür ediyorum. Oyunun sahnelenmesinde emeği geçen eğitmenlerimize ve bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Kültür Merkezimizi sabahın 8’inden gece 12’ye kadar yaşayabilen bir Kültür Merkezi haline getirmeye çalışıyoruz. Daha iyisini yapmak için de çalışmaya devam edeceğiz. Değerli hocalarımızın her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Çünkü Çatalca halkı her şeye layık. Ben herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanarak Çatalcamız için, çocuklarımızın verimli ve keyifli zaman geçirebilmeleri için etkinliklerin devam edeceğini belirtti.