BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER: ÇATALCA’MIZDA SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Mesleği Mimar olmasının dışında Çatalca’mızda yıllarca futbol oynamasından dolayı sporcu kimliğiyle de tanınan ve sevilen Başkanımız Mesut Üner, muhteşem bir spor gecesiyle gurur dolu anlar yaşadı. Muhteşem spor dolu gecede sportif başarılarla yurt içi ve yurt dışında başarıyla Çatalca halkımızın gurur kaynağı olan sporcular ile öğretmenleri ödüllendirildi ve spor malzemeleri takdim edildi.

Muhteşem spor başarılarıyla dolu geceye Başkanımız Mesut Üner ile birlikte Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Belediye Başkan Yardımcılarımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tayfun Özyolcu’da katılım sağladı. Başkanımız Mesut Üner, ödülleri ve spor malzemelerini takdim ettikten sonra gecedeki tüm konukların masalarını dolaşarak katılımcıları tebrik etmesi ve sporcuların Başkanımız Mesut Üner’e olan samimi ilgi ve alakası dikkatlerden kaçmazken, Başkanımız Mesut Üner’in konukların masalarını tek tek dolaşması takdir topladı.

Sporcular ve öğretmenlerle gerçekleşen muhteşem spor gecesi sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, Başkan Yardımcılarımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tayfun Özyolcu ile birlikte muhteşem bir spor başarılarıyla dolu kutlama programına katıldık. Kutlama programında; Çatalca’mızda düzenlenen öğretmenler arası turnuvada dereceye giren öğretmenlerimize, ilçemizi İstanbul ve Türkiye’de başarıyla temsil eden sporcularımız ile öğretmenlerine, ödülleriyle birlikte okullarına spor malzemeleri takdim ettik. Başarılı sporcularımız ve öğretmenleriyle birlikte muhteşem bir geceydi. Çatalca’mızda yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi başarıya giden yolda asla yalnız bırakmayacağız. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimiz ve sporcu öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.’’ dedi.