Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner:  Daha Mutlu ve Huzurlu Bir Çatalca İçin Çalışıyoruz

Görüntülenme : 610

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in başlattığı projeler hızla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek denetimlerde bulunan Başkanımız Mesut Üner, yapımı devam eden projelerin yanı sıra yeni projelerin başlayacağını belirtti.

*Spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Başkanımız Mesut Üner, çocuklarımız ve gençlerimiz için yeni bir Güreş Salonunu ilçemize kazandırdı. Sporcularımızın daha iyi koşullarda çalışma yapabileceği Güreş Salonumuzun yapımı tamamlandı.

*Vatandaşlarımızın yıllardır istediği ve Başkanımız Mesut Üner ile inşasına başlanan Çatalca Belediyesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun yapımı tüm hızıyla sürüyor.

*İzzettin Stadımız projemiz tamamlandığında yenilenmiş ve büyütülmüş haliyle daha çok sporseverle buluşacak.

*Mahalle meydanları projelerimiz kapsamında Nakkaş Mahallemizden sonra Hisarbeyli Mahalle meydanımızda da başladığımız çalışmalarımızda çok kısa bir sürede sona yaklaştık. Yaptığımız peyzaj düzenlemeleri ile mahallelerimiz yeni ve modern bir görünüme kavuşmaya devam ediyor.

*Çatalca Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuz ve yeni yerlerine taşınmalarında elimizden gelen desteği verdiğimiz Şoförler Odamızı ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner, kendilerine hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, yerinde incelediği çalışmaların yanı sıra ilçemiz için yapmayı planladığı projeleri de yerinde değerlendirdi. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’mız için durmadan çalışmaya devam edeceğini belirtti.