BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’DEN BALIK ZİYAFETİ

Çatalca’mıza kazandırdığı tarihi projelerle ilçe halkımıza adeta altın çağını yaşatan Başkanımız Mesut Üner, zorlu geçen durumlarında proaktif çalışmalarıyla da gerek Çatalca halkımızdan gerekse tüm bölge halkımızdan tam puan aldı. Geçtiğimiz aylarda Çatalca’mızda yaşanan yoğun fırtına ile mücadelede gösterilen başarı, ilçemizdeki yoğun kar yağışıyla mücadelesinde de gösterildi.

Geçen hafta tüm İstanbul’da olduğu gibi Çatalca’mızda da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlık günler öncesinden başladı. Başkanımız Mesut Üner, yoğun kar yağışından önce hafta boyunca kar koordinasyon merkezinin kurulduğunu ve yoğun kar yağışına karşı Çatalca halkımızı uyarmıştı. Yoğun kar yağışının başlamasıyla birlikte Başkanımız Mesut Üner ve ekiplerimiz tarafından adeta hiç dinlemeden gece-gündüz demeden verilen mücadele, Çatalca ve tüm bölge halkımızda büyük bir takdir topladı. Kar yağışının Çatalca’mızda son bulmasıyla birlikte ilçede vefasıyla da çok sevilen Başkanımız Mesut Üner, yoğun kar yağışı boyunca büyük bir emek ve özveriyle sahada çalışan Çatalca Belediyesi çalışanlarımıza balık ziyafeti vererek yine gönüllerde taht kurdu.

Çatalca Belediyemizdeki karla mücadele sırasında büyük bir özveriyle çalışanlarımıza verilen balık ziyafeti sonrasında açıklamalarda Başkanımız Mesut Üner; ‘’Geçen hafta boyunca yoğun kar yağışıyla mücadelemiz sırasında gece-gündüz demeden çok soğuk hava şartlarında büyük bir özveriyle görevini yerine getiren çalışma arkadaşlarımıza balık ikramında bulunduk. Çatalca Belediyesi’nde yoğun kar yağışıyla mücadelemiz sırasında  büyük özeriyle görevini başarıyla yerine getiren tüm çalışma arkadaşlarıma şahsım ve tüm Çatalca halkımız adına çok teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.’’ dedi.