BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’DEN ÇOK ÖZEL HİZMET

Çatalca’mızda göreve gelir gelmez az zamanda çok önemli projeler kazandırmasıyla, makamından çok sahada halkımızın arasında olmasıyla ve ilçemize kazandırdığı proje şantiyelerinde bulunmasıyla sadece Çatalca’mızda değil tüm bölge halkımızın takdirini ve alkışını alan Başkanımız Mesut Üner, çok özel bir hizmetle daha yine gönüllerde taht kurdu.

KAYMAKAMLIK ve BELEDİYE BAŞKANI KONUTU OLACAKTI

İlçemize kazandırılan bu çok özel hizmetle, özel birey çocuklar ve aileleri oldukça mutlu oldular. Önceki dönemde Çatalca’mıza İBB tarafından kazandırılan Kiptaş konutları mevkiinde Kaymakamlık ve Belediye Başkanı konutu olarak tahsis edilen iki bina, Başkanımız Mesut Üner girişimleriyle dönemin Çatalca Kaymakamımız şimdiki Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel ile de görüşülerek bu binalardan feragat edildi ve ilçemizdeki özel bireylere kazandırıldı.

FEREGAT SONRASI BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

İki binamızda Rampa, Yangın Merdiveni, Tel Çit, Lavabo alanlarına tutamaç, Mutfak, Camlara Demir Korkuluklar yapılıp, Milli Eğitim Bakanlığı onayı da alındı ve Özel Çatalca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Başkanımız Mesut Üner tarafından ilçe halkımızın hizmetine kazandırıldı. Kurumunuzda dört eğitim programı bulunuyor. Bu programlar Zihinsel Engelli Bireyler Destek Eğitim Programı, Yaygın Gelişimsel Bozukluklar Destek Eğitim Programı, Özel Öğrenme Güçlüğü Destek Eğitim Programı ve Bedensel Engelli Bireyler Destek Eğitim Programlarımızla başarıyla çalışmalarına devam ediyor. Eğitimlerimiz Bireysel ve Grup Eğitimleri şeklinde devam ediyor. Üç adet bireysel sınıf, üç adet grup eğitimi sınıfı, bir adette iki öğrenci kapasiteli fizyoterapi sınıfı mevcut. Aynı zamanda hem öğrencilerimize hem de velilerimize ‘’Psikolojik destek’’ ve ‘’Aile eğitimi’’ programlarımız uygulanıyor.

Bu değerli ve özel hizmetle ilgili açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’ÇATALCA’MIZIN DÖRT BİR YANINDA HİZMET DOKUNUŞLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ. ÇATALCA BELEDİYESİ ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİMİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN. Çatalca’mızda engelli kardeşlerimiz ve Aileleri asla yalnız yürümeyecek. Unutmayalım ki hepimiz bir engelli adayıyız. Kiptaş konutları yapıldığı dönemde, Kaymakamlık ve Belediye Başkanı konutu olarak tahsis edilen 2 binada Rampa, Yangın Merdiveni, Tel Çit, Lavabo alanlarına tutamaç, Mutfak, Camlara Demir Korkuluklar yapılıp, Milli Eğitim Bakanlığı onayı da alınarak, Özel Çatalca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ilçe halkımızın hizmetine kazandırdık. Çatalca’mıza hayırlı uğurlu olsun. An itibariyle; Bireysel Eğitim Sınıflarımız, Grup Eğitim Odalarımız, Fizyoterapist Odalarımız ve Psikolog Görüşme Odalarımızda İki Özel Eğitim Alanı Öğretmenimiz, İki Psikoloğumuz ve İki Fizyoterapistimizle Çatalca’mızdaki özel birey kardeşlerimiz ve ailelerinin zorlu hayat yollarında kendilerini yalnız bırakmıyoruz. Düzenli olarak özel servis araçlarımızla evlerinden alıp, tekrar evlerine ulaşımını sağlıyoruz. Hayırlı olsun.’’ dedi.