Başkanımız Mesut Üner’den Gençlerimize Bir Destek Daha “Gençlerimiz Meslek Sahibi Olacak”

“Gençlerimiz bizim yarınlarımızdır” diyen Başkanımız Mesut Üner gençlerimize destek olarak yeni bir çalışmaya daha imza atıyor. Üniversiteye hazırlanan gençlerimize kurs, meslek sahibi olmak isteyen gençlerimize meslek eğitimi Başkanımız Mesut Üner’den.

Kendisini Çatalca’mıza adayan ve Çatalca’mızın yarınları için durmadan çalışan Başkanımız Mesut Üner, sayısız hizmetleri arasında gençlerimizin yanında ve en büyük destekçileri olmayı asla ihmal etmiyor.

Üniversite ve lise sınavlarına hazırlanan gençlerimiz için ücretsiz kurs desteği sağlayan Başkanımız Mesut Üner, şimdi de meslek sahibi olmak isteyen gençlerimize imkân sunuyor.

Artık gençlerimiz Gençlik Merkezimizde açılacak Meslek Edindirme Kurslarına giderek geleceğin zanaatkârları olabilecek.

Gençlerimizin hiçbir ücret ödemeden müzikten, resime, spordan bilgisayar, yabancı dil ve sınavlara hazırlık kurslarına kadar birçok branşta eğitim alabildikleri Gençlik Merkezimizde, şimdide meslek edindirme kursları açılıyor.

“İlçemizde önceliğimiz her zaman çocuklarımız ve gençlerimizdir” diyen Başkanımız Mesut Üner, işbirliği içerisinde çalışmalar yürüttüğü ve her zaman destek olduğu Çatalca Gençlik Merkezimizde açılacak meslek kursları için yine tam destek verdi.

4 Farklı Meslek Edindirme Programı

Gençlik Merkezimizi ziyaret ederek kurslara katılmak isteyen ve merkezdeki kurslardan yararlanan öğrencilerle bir araya gelen Başkanımız Mesut Üner, öğrencilerimize kurslarda kullanacakları malzemelerinde belediyemiz tarafından karşılanacağının müjdesini verdi.

Öğrencilerimiz Giyim-Filografi-Deri İşleme ve Dikiş-Nakış olmak üzere 4 farklı alanda açılacak meslek eğitim kurslarına katılarak sertifika alabilecek ve daha sonrasında Usta Öğretici sınavına girerek eğitmen olabilecekler.

Gençlik Merkezi Müdürü Umut Şenol, Çatalca Gençlik Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yunus Taslı ile birlikte gençlerimiz ile bir araya gelen Başkanımız Mesut Üner, “Daima sizlerin yanındayız” sözleriyle gençlerimize sonuna kadar destek olacağını belirtti.

Bana İstediğiniz An Ulaşabilirsiniz

Gençlerle buluşmasında yaptığı konuşmaya,Bana dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz” sözleriyle başlayan ve gençlere telefon numarasını veren Başkanımız Mesut Üner, sözlerinde, “İlçemizde siz gençlerimiz için çalışıyor, sizlere en iyi yarınları hazırlayabilmek için zaman kavramı gözetmeksizin mücadele veriyoruz. Bu anlamda birçok projeyi siz kıymetli evlatlarımız için hayata geçirdik. Eğitiminize destek olabilmek için 12. sınıflara üniversiteye hazırlık, 8. sınıflarımıza da lise sınavlarına hazırlık kursları açıyoruz. Aynı zamanda Kültür Merkezimizde ve Gençlik Merkezimizde onlarca sayıda tiyatrodan müziğe birçok alanda sanatsal kurslar veriyoruz. Belediyemiz Spor Akademimizi açtık, Belediyespor Kulübümüzü kurduk, 1800 öğrencimiz spor eğitimi alıyor. “Sağlık, Spor ve Eğitim” Çatalca’mızda üzerinde önemle durduğumuz konular. Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzun açılışını çok yakında gerçekleştireceğiz. Çok Amaçlı Spor Salonuyla, Futbol sahasıyla, fitness alanıyla içinde birçok spor aktivitesinin gerçekleştirilebileceği “Spor Adası” yapıyoruz. Tüm bunlar siz gençlerimiz için. Sizler için yapıyoruz ve buraları sizlere emanet edeceğiz. İlçemizin sosyal hayatına katkı sağlayacak projeler yapıyor, siz gençlerimizin, çocuklarımızın her yaştan tüm vatandaşlarımızın yararlanabileceği, başka ilçelere gitme ihtiyacı duymayacağı sosyal donatı alanları inşa ediyoruz. Cumhuriyet Meydanımız, hemen altında 300 araçlık kapalı otoparkımız, içinde kitap kafesiyle, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla, etkinlik alanları, havuzlarıyla Millet Bahçemizi, yepyeni bir yaşam alanı olacak Cem Kara Yaşam Vadimizi yapıyoruz. Gençlik Merkezimiz ile işbirliğinde başlattığımız projemizle geleceğin zanaatkârları yine sizler arasından çıkacak. Sizler bizim yarınlarımızsınız, daima yanınızda olduğumu unutmayın. Her şey Çatalca’mız için siz gençlerimiz için” ifadelerine yer verdi.

Gençler ile tek tek konuşan Başkanımız Mesut Üner gençlere istek ve beklentilerini de sordu. Gençlerimizin talepleriyle yakından ilgilenen Başkanımız Mesut Üner, Beden Eğitimi Öğretmeni olmak için hazırlanmak isteyen, aşçılık kursu isteyen gençlerimizin bu isteklerini gerçekleştirecek çalışmaların da hemen başlatılacağını belirtti.