BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’DEN İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SÜLEYMAN SOYLU’YA ZİYARET

Çatalca’mızda makamdan değil sahadan yönetim tarzıyla dikkat çeken, makamından çok halkımızın arasında ve ilçemize kazandırdığı mega proje şantiyelerimizde mesaisini tamamlayan Başkanımız Mesut Üner, ilçemize hizmet yolunda 2022 yılına da tıpkı geçen yıllarda olduğu gibi fırtına gibi bir giriş yaptı ve çok yoğun geçen yılın ilk haftası Perşembe günü Ankara’ya giderek İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.

Son iki ayda Çatalca’mızda iki bakan karşılayan ve pazartesi günü Çatalca’mızda Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’yi karşılamaya hazırlanan Başkanımız Mesut Üner yılın ilk haftasında İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek, Çatalca’mızın bu yılda hizmetlere doyacağının ve kronik sorunlarının çözümünün devam edeceğinin sinyallerini verdi. Başkanımız Mesut Üner, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu en son bir ay önce muhtarlarımızın da katıldığı bir toplantıda Çatalca’mızda misafir etmişti.

Ankara’daki önemli bakanlık ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu Ankara’da makamında ziyaret ettim. Çatalca’mızın tarihine geçen ve ilçemize adeta altın çağını yaşatan devam eden projelerimiz, çok yakında başlayacak yeni projelerimiz ve ilçemizin çözüm bekleyen kronik sorunlarının çözüme kavuşması için yapılacak çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz toplantımız oldukça verimli geçti. Çatalca’mızın büyümesi ve gelişmesi için her zaman bizlerin yanında olan ve ziyaretim sırasındaki samimi ilgi ve alakası için İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya şahsım ve ilçe halkımız adına çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.’’ dedi.