Çatalca Belediyesi

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’DEN KÜLTÜR TURLARI SÜRPRİZİ

Görüntülenme : 419

Çatalca halkımız, Başkanımız Mesut Üner dönemi içinde ilçemize kazandırdığı efsane hizmetlerin tadını çıkarmaya devam ederken, ilçemizde bitmek bilmek bilmeyen kültür-sanat hizmetleriyle de keyifli anlar yaşamaya devam ediyor. Daha önce planlı ve programlı tüm Çatalca halkımıza organize edilen ‘’Boğaz Turları’’ programlarımızdan sonra Başkanımız Mesut Üner bu kez ilçe halkımıza ‘’Tarihin İzinde İstanbul Turları’’ armağan etti.

‘’Tarihin İzinde İstanbul Turları’’ programlarımıza ilçemizdeki tüm halkımızın yoğun ilgi göstermesi, programımızın halkımız tarafından sevildiğinin en muhteşem ifadesi oldu. Programlarımıza katılmak isteyen halkımızın başvurularını hafta içi saat 08.30 – 17.00 arası Çatalca Belediyemizin 444 61 02 numaralı hattından Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzün 1307 dahili numarasını araması yeterli oluyor. Programımız dahilinde; Beylerbeyi Sarayı, Nevmekân Bağlarbaşı, Çamlıca Tepesi ve İslam Medeniyetleri Müzesi’ne ziyaretler gerçekleştiriliyoruz. Kültür turlarımız programları sırasında Çatalca halkımızın yaşadığı keyifli anlar dikkatlerden kaçmadı. Kültür turlarına katılan Çatalca halkımız, Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür mesajları da ileten sosyal medya paylaşımlarını keyifli anlarının fotoğraflarıyla sevenleriyle paylaştılar.

Keyifle geçen kültür turlarımızla ilgili açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Görev süremiz boyunca sadece ilçemiz tarihine geçen hizmetlerimizi gerçekleştirmedik. İlçemiz tarihine geçen hizmetlerimizin yanı sıra, halkımızın kültür, sanat ve spor faaliyetlerine büyük önem verdik. Bu anlamda birçok faaliyetimize birde kültür turlarımızı ekledik. Bu turlarımızda halkımızın neşesi ve eğlencesine şahit olmak ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Daha nice değerli organizasyonlarda buluşmak umuduyla tüm halkımıza kültür turlarımıza göstermiş olduğu yoğun ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler