Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner’den Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya Ziyaret

Başkanımız Mesut Üner Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’yı makamında ziyaret etti. Görevi boyunca istişare kültürüne ve Ar-Ge’ye büyük önem veren Başkanımız Mesut Üner yaptıkları ve yapacağı projeler ile ilgili istişarelerde bulundu.

Ziyaret sonunda Başkanımız Mesut Üner yaptığı açıklamada; ‘’Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’yı makamında ziyaret ettim. İlçelerimizde yaptığımız çalışmalar ile ilgili karşılıklı fikir alış – verişinde bulunduk. Ziyaret sırasında ki ilgi, alaka ve sıcak karşılama için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.’’ dedi.