Çatalca Belediyesi

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’DEN MUHTEŞEM SÖMESTR SÜRPRİZİ

Görüntülenme : 446

ÇATALCAMIZDA BİR İLK ‘’KAR FESTİVALİ’’

Başkanımız Mesut Üner her alanda gerçekleştirdiği hizmetlerle ve ilklerle sadece ilçemizin ve bölgemizin değil tüm Türkiye’nin dikkatlerini üzerine çekmeye durmaksızın devam ediyor. İlkbahar ve yaz ayları boyunca Başkanımız Mesut Üner’in Çatalcamıza kazandırdığı ‘’Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’’ her gün gerçekleşen etkinliklerimizle adeta kültür-sanat bahçesine dönüşmüştü. Tüm bu programlarla birlikte Mehmetçik Meydanımızdaki geleneksel ‘’Çatalca Belediyesi Erguvan Festivali’’ her sene kalite çıtasını durmaksızın yükseltti. Dopdolu geçen ilkbahar ve yaz kültür etkinliklerimize bir yenisi daha eklendi. Başkanımız Mesut Üner sömestr tatilinde organize ettiği ‘’Kar Festivali’’ organizasyonumuzla Çatalcamızda ki öğrencilerimize iki hafta sürecek muhteşem bir tatil organizasyonu festivalimiz ile adeta ‘’Uludağ’’ coşkusunu Çatalcamıza taşıyıp ilçemizde bir ilki daha yaşattı.

‘’KAR FESTİVALİ’’ AÇILIŞ COŞKUMUZ UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

Çatalcamızda ilk kez gerçekleşen ‘’Kar Festivali’’ açılışımız eksiksiz ve muhteşemdi. Sömestr tatilinin ilk pazartesi günü gerçekleşen açılış törenimiz öncesi müzikler eşliğinde açık büfe ile halka yemek ve içecek servisi yaptık. Açık büfenin ardından açılış programımuza geçildi. Tüm ilçe protokolümüzün hazır bulunduğu açılış programı oldukça coşkulu geçti ve Çatalcamızda ilk kez gerçekleşen festivalimize ilçe halkımız oldukça yoğun bir katılım gerçekleştirdi. Etkinlik alanına gelen tüm halka atkı ve bere dağıtımı sağladık. Alanda animasyonlarımız yanı sıra çömlek atölyemiz, etkinlik çadırımız, buz kaydırağımız ve buz patenimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin coşkusunu en üst seviyeye taşıdı. ‘’Kar Festivali’’ etkinlik programımızın İto Ortaokulu Otopark Alanı’nda 22 Ocak’dan 4 Şubat’a kadar saat 13.00 – 20.00 arası on dört gün boyunca gerçekleşeceği bilgisi aladaki coşkuyu daha da arttırdı. ‘’Kar Festivali’’ açılış etkinlerimiz çerçevesinde İstanbul Üniversitesi Buz Hokeyi Takımı’nın gösteri maçı izleyenlerimizi büyüledi. Açılış programımız ilçe protokolümüzün konuşma yapmalarıyla son buldu. Alandaki öğrencilerimiz ve velilerimiz Başkanımız Mesut Üner ile adeta fotoğraf çektirme yarışına girerek ‘’Uludağ’’ coşkusunu Çatalcamıza getirdiği için teşekkür ettiler.

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER: ÇATALCAMIZA GERÇEKLEŞTİDİĞİMİZ HİZMETLERİ GERÇEKLEŞTİRİRKEN, SİZLERİN NEŞESİ ve SEVİNCİNDEN GÜÇ ALIYORUZ.

‘’Kar Festivali’’ açılış törenimiz sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner: ‘’Görev süremiz boyunca her zaman çalışmalarımızın merkezine yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi konumlandırdık. Çok şükür bugünlere geldiğimizde ise hedeflerimize ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Zorlu geçen bir eğitim döneminin ilk yarısından sonra onlara ‘’Kar Festivali’’ sürprizi gerçekleştirdik. Bu vesileyle yine mükemmel bir organizasyona daha imza atan Çatalca Belediyesi Kültür İşleri’ndeki ekip arkadaşlarıma ve Meclis Üyemiz Tuba Uzun’a çok teşekkür ederim. Açılış günü muhteşem kalabalık sırasında çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin neşesine şahit olmanın sevinci anlatılmaz yaşanır. Çünkü efsane hizmetlere imza atarken çocuklarımızın, gençlerimizin ve onların değerli ailelerinin neşesinden güç aldık. Daha nice sürpriz etkinliklerde buluşmak umuduyla tüm öğrencilerimize ve velilerine muhteşem bir tatil diliyorum.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler