Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner’den Yeni Yılda Vatandaşlarımıza Büyük Müjde

Görüntülenme : 1241

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner vatandaşlarımızın dilek ve taleplerine çözüm oluyor. Yeni yılın ilk günlerinde Başkanımız Mesut Üner’den Çatalcamıza bir büyük müjde geldi, ilçemizin de artık bir havuzu olacak.

Vatandaşlarımızın talepleri  arasında ilk sıralarda yer alan yüzme havuzu Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından ilçemize kazandırılıyor. Başkanımız Mesut Üner bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara’dan yarı olimpik yüzme havuzu protokolünü imzalayarak dönüyor.

AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanlığını ziyaret eden Başkanımız Mesut Üner, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilçemize yapılacak yarı olimpik yüzme havuzu protokolünü, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile karşılıklı imzaladı.

İmza töreninde bir açıklama yapan Başkanımız Mesut Üner yapılacak havuzun ilçemize hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.