BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER'DEN YİNE YENİ AÇILIŞ

Tüm Türkiye'yi derinden yaralayan dünyanın en büyük felaketlerden birini ülkemizde yaşadığımız depremde, bir taraftan deprem bölgesinin yaralarını sarmak adına ekibi ve tüm halkımızla birlikte büyük bir özveriyle mücadele eden Başkanımız Mesut Üner, diğer taraftan da Çatalca'mızda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Çatalca'mıza kazandırdığı mega projelerden Millet Bahçesi projesini tamamlayıp halkımızın hizmetine sunan Başkanımız Mesut Üner, bu kez Millet Bahçemizde "Millet Camii" açılışını gerçekleştirip, halkımıızn ibadetine açtı. Miraç Kandili günü Cuma Namazımıza müteakip ibadete açılan Millet Camimiz mimarisi ve konumu itibariyle halkımızın büyük beğenisini kazandı.

Millet Camimiz açılışı sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; "Ülke olarak son derece acı günlerden geçiyoruz. Bir tarafta deprem bölgemize desteklerimiz devam ederken, diğer taraftan da ilçemize hizmetlerimize kesintisiz devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde mega projemiz Millet Bahçemizi halkımızın hizmetine açmıştık. Bugünde Miraç Kandilimizde Cuma Namazımıza müteakip Millet Camimizi ibadete açıyoruz. İlçemize olan hizmetlerimiz şartlar ne olursa olsun durmaksızın devam edecektir. Milletin bahçesi, Millet Bahçemizde "Millet Camimiz" tüm Çatalca halkımıza hayırlı olsun." dedi.

#BirlikteTürkiyeyiz