Çatalca Belediyesi

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’DEN YİNE YENİDEN ANKARA ÇIKARMASI

Görüntülenme : 623

Görev süresi boyunca Çatalcamıza efsane hizmetler kazandırırken Çatalca–Ankara arası adeta mekik dokuyan Başkanımız Mesut Üner, seçimlere iki aydan daha az bir zaman kalmasına rağmen ilçemize hizmet yolunda yine Ankara çıkarması gerçekleştirdi. Sahada dönem itibariyle tüm belediye başkan adayları seçimlere hazırlıklar çerçevesinde çalışmalar sürdürürken, Başkanımız Mesut Üner’in ajandasının ilk gündeminde seçim değil de Çatalcamıza hizmet olması, ilçe halkımızda büyük bir takdir kazandı.

Başkanımız Mesut Üner’in Ankara temaslarına Çatalca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Sacit Şık’ta katılım sağladı. Başkanımız Mesut Üner’in Anakara temaslarının merkezinde taksi, minibüs, otobüs ve dolmuş sektöründe alın teri döken vatandaşlarımızın sorunları oldu. Bu anlamda Başkanımız Mesut Üner ve beraberindeki heyet; geçmiş dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız şimdi ki AK Parti Trabzon Milletvekilimiz ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanımız Adil Karaismailoğlu, geçmiş dönem Ticaret Bakanımız, AK Parti Samsun Milletvekilimiz ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Dr. Mehmet Muş, İçişleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan ve AK Parti İstanbul Milletvekilimiz ve AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcımız Seda Gören Bölük’ü makamlarında ziyaret etti.

Ankara temaslarımız sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Bizim Çatalca sevdamız o kadar büyük ki seçim döneminde olmamıza rağmen ajandamızın ilk gündeminde yine ilçemize hizmet var. Bu anlamda ilçe şoför esnafımızın sorunları için Ankara temasları gerçekleştirdim ve çözümler için önemli adımlar attık. Çatalcamıza hizmet için ilk günkü aşkla çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz. Bizim ajandamızın ilk gündem maddesi seçim dönemi olsa dahi her zaman Çatalcamıza hizmet olacaktır.’’ dedi.

#100YıllıkTarih100YıllıkHizmetler