BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER; DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ATA’M

Türkiye Cumhuriyeti’mizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e, gençlere ve spora verdiği değerle bölgemizde çok sevilen ve takdir edilen Başkanımız Mesut Üner, ‘’19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’’ coşkusunun Çatalca’mızda maksimum derecede yaşanmasını sağladı.

Bayram öncesi ilçemizin dört bir yanı ATATÜRK GÖRSELİ ve ŞANLI BAYRAĞIMIZLA donatıldı. Sabah resmi törenin ardından, Başkanımız Mesut Üner ve Gençlik Spor İlçe Müdürü’müz Umut ŞENOL ile birlikte, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’müzün internet üzerinden çevirim içi düzenlediği yarışmalarda dereceye giren yarınlarımızın teminatı gençlerimize ödüllerini takdim etti. Saat 19.19’da Belediye’mizin organizasyonu ile ilçe halkı gür bir sesle İstiklal Marşı’mızı okudu. Belediye’mizin bayram etkinliklerinin son bölümünde ise ilçe protokolü ve sporcu gençlerin katılımıyla Belediye’miz önünden başlayan coşkulu bir korteji organize ettik. Kortejimiz, bayram coşkusunu evlerinde yaşayan tüm ilçe halkımızın sevinciyle daha da renklendi.

Başkanımız Mesut Üner gün boyunca devam eden bayram programlarının sonunda yaptığı açıklamada; ‘’DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ATA’M. Türkiye Cumhuriyeti’mizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Milli Mücadelemizi başlatmak için Samsun’a ayak bastığı tarih, aynı vakitte Ata’mızın ‘’DOĞUM GÜNÜM’’ dediği gündü. 19 Mayıs sabahı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladığımız Bayramımıza, tam saat 19.19’da ( 19 Mayıs 1919 tarihine ithafen ) hep bir ağızdan tüm Çatalca halkımızla birlikte gür bir sesle bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşımızı okuduk. İstiklal Marşımızın sonrasında ise Belediyemiz önünden başlattığımız kortejle, ilçe protokolümüz ve sporcu gençlerimizin katılımıyla Çatalca’mızın cadde ve sokaklarında halkımızın bayram coşkusuna ortak ve şahit olduk. Gün boyunca halkımın coşkusuna ortak ve şahit olmak çok güzeldi. İlçe halkımla her vakit olduğu gibi bir kez daha gurur duyuyorum. Gençlerimizin bayramında, spora ve sporcuya yaptığımız yatırımlarla her vakit yanlarında olacağımı tekrar hatırlatmak isterim. İlyas Demiroğlu Güreş Salonumuzu gençlerimizin hizmetine sunduk. Sevgili gençler, dört mevsim hayallerinize kulaç atacağınız kapalı havuzumuza da çok yakında kavuşacaksınız. Çatalca’mızın gençleri her alanda başarıya giden yolda asla yalnız yürümeyecek. Ben tüm ilçemizin gençleriyle gurur duyuyorum. Ayrıca bu vesileyle tüm genç kardeşlerimi Çatalca Belediyespor Kulübümüzde spor yapmaya davet ediyor ve bu güzel bayram gününde sözlerime Ata’mızın ‘’BEN SPORCUMUN ZEKİ, ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM’’ sözüyle son veriyorum. 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.’’ dedi.