BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER: Dostlarımızla İftar Sofrasında Bir Araya Geldik

Çatalca’mızda sadece ilçemize kazandırdığı vizyon projelerimizle değil, ilçe halkımızın kalbine giden gönül köprülerini yapmasıyla da taraflı-tarafsız her kesimimin takdirini ve alkışını alan Başkanımız Mesut Üner’in bu seferki ziyaret durağı Çatalca Cemevi oldu.

Muharrem ayının onuncu günü Aşure Gününde Çatalca Cemevi’nde iftar programına katılan Başkanımız Mesut Üner ile birlikte Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimizde katılım sağladı. Çatalca Cemevi’nde gerçekleşen iftar sırasındaki sıcak ve samimi ortam görülmeye değerdi.

Çatalca Cemevi’nde gerçekleşen iftar sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Ne güzel ifade etmiş Hacı Bektaş-ı Veli ‘’En yüce servet ilimdir. Doğruluk dost kapısıdır.’’ Bu akşam dost kapısını çaldık ve Muharrem ayının onuncu günü Aşure Gününde Çatalca Cemevi’nde dostlarımızla iftar sofrasında bir araya geldik. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız ilelebet daim olsun. Dostlarımıza, dost ziyareti sırasındaki samimi ilgi ve alakaları için sonsuz teşekkürler.’’ dedi.