Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner “Engelliler Günü Bir Gün Ama Biz Her Gün Sizin Yanınızdayız”

Görüntülenme : 444

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizdeki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü öğrencilerle sohbetler ederek, pasta keserek bir arada geçirdi.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü ilçemizde bulunan Çatalca Aile Danışma Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni, Çatalca Özel Kayra Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ve Çatalca Özel Nil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek öğrencilerle birlikte geçirdi.

Ziyaretlerde öğrencilerle ve aileleri ile sohbet eden bir ihtiyaçları olup olmadığını öğrenen Başkanımız Mesut Üner öğrencilerin aldıkları dersler hakkında müdür ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Günün anlam ve önemini belirten pasta hazırlatan ve öğrencilerle birlikte keserek sevinçlerine ortak olan Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmalarda hayatı paylaşmak için hiçbir engel olmadığını ve her engelin sevgiyle aşılabileceği mesajını verdi.

Sizlere Kapımızda Gönlümüzde Sonuna Kadar Açık

Başkanımız Mesut Üner sözlerinde, “Çatalca’mızda hep birlikte hayatı paylaşmak için engel tanımıyoruz. Önemli olan kalplerde engel olmamasıdır çünkü sevgiyle her engel aşılır. Farklılıklarımız bizi eşsiz ve özel yapar. Bizler ilçemizde hepimiz büyük bir aile olarak birlik ve beraberlik içinde engelsiz bir yaşamı sevgiyle sürdürüyoruz.

Engelliler Günü bir gün ama biz her gün sizin yanınızdayız. Siz değerli öğrencilerimize ve ailelerimize kapımızda gönlümüzde sonuna kadar açık. Her an ve daima sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Bizlere her zaman ulaşabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

Başkanımız Mesut Üner’den Öğrencilere Anlamlı Sürpriz

Başkanımız Mesut Üner’in, Çatalca Aile Danışma Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyareti esnasında öğrencilerimize birde sürprizi oldu. Çatalca Kaymakamı olarak görev aldığı dönemde öğrencilerle yakından ilgilenen Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel’i görüntülü olarak arayan Başkanımız Mesut Üner, Valimiz ile öğrencilerimizin bu anlamlı günde karşılıklı konuşarak özlem gidermesini ve mutluluk dolu anlar yaşanmasını sağladı.

Öğrencilerin yaptıkları birbirinden güzel el emeği çalışmaları da inceleyen Başkanımız Mesut Üner öğrencilerimizle gurur duyduğunu ifade ederek başarılarının devamını diledi.