Başkanımız Mesut Üner “Gençler Başkanla Buluşuyor Projesi”ni Başlattı

“Gençlerimiz bizim geleceğimizdir” sözleriyle gençlere verdiği önemi her zaman dile getiren Başkanımız Mesut Üner, gençlerimiz için yepyeni bir proje daha başlattı.

“Gençler Başkanla Buluşuyor Projesi” ile Başkanımız Mesut Üner haftada bir gün gençlerle bir araya geliyor.

Gençleri ve bu projeyi çok önemsediğini belirten Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Belediyesi Kültür Evi’nde gerçekleşen buluşmada gençlerimizin sorularını cevapladı, beklenti ve isteklerini dinledi.

Gençlere, geleceklerine dair hedef belirlemeleri ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarını tavsiye eden Başkanımız Mesut Üner, onların fikirlerinin ve projelerinin çok değerli olduğunu söyledi.

Gençlerimize güveniyorum

İlçemizin ve ülkemizin yarınlarını gençliğin oluşturacağını belirten Başkanımız Mesut Üner, gençlerin fikir ve kararlarına olan gereklilikten söz etti.

Görüşlerini, önerilerini, fikir ve projelerini Başkanımız Mesut Üner’e anlatarak fikir alışverişinde bulunan gençlerimiz kendilerini düşünerek böyle bir proje yapan Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ettiler.

Gençlere yönelik birçok projelerinin olduğunu belirten Başkanımız Mesut Üner “Haftalık buluşmaya katılan siz sevgili gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Bizler sizlere çok güveniyor ve sizler için güzel çalışmalar ortaya koymaya çalışıyoruz. Bizler sizlerden almış olduğumuz güç ve fikirlerle Çatalca’mızın geleceğini en güzel şekilde hazırlayacağız” dedi.