Başkanımız Mesut Üner Gençlik Buluşmalarına Devam Ediyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, “Gençler Başkanla Buluşuyor” projesi kapsamında gençlerimizle bir araya gelmeye devam ediyor.

Toplumun her kesimine sahip çıkan bir belediyecilik anlayışı ile görevini sürdüren Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner bu doğrultuda Çatalca’da daha önce yapılmamış birçok projeyi hızlı bir şekilde hayata geçirdi.

“Gençler Başkanla Buluşuyor Projesi” ile Çatalca Belediyesi Kültür Evi’nde gençlerimizle bir araya gelen ve onların görüş, öneri, fikir ve projelerini dinleyen Başkanımız Mesut Üner, bu hafta da Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Gençleri ve bu projeyi çok önemsediğini belirten Başkanımız Mesut Üner, öğrencilerle uzun süre  sohbet etti, sorularına samimi yanıtlar vererek tavsiyelerde bulundu.

Sizlerin öncelikle iyi bir birey olarak yetişmeniz önemli

Hayatın her döneminde başarıya giden yolun gayret, emek ve sabır basamaklarından geçtiğini belirten Başkanımız Mesut Üner, planlı ve programlı çalışmanın ve okumanın önemine değindi. Öğrencilerden ileride iyi bir meslek sahibi olmalarının yanında, öncelikle çok iyi bir birey olmalarını isteyen Başkanımız Mesut Üner, bu amaçla ilçemizde eğitime her türlü desteği verdiklerini, Sürekli Eğitim Merkezini hayata geçirdiklerini ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için sanatsal ve sportif alanda eğitim alabilecekleri kurslar açtıklarını belirterek gençlere boş zamanlarında bu tür faaliyetlere katılmaları önerilerinde bulundu.

Fikir alışverişinde bulunulan toplantı sonunda öğrenciler kendilerini düşünerek böyle bir proje yapan Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ettiler.