Başkanımız Mesut Üner; Hedefimiz “2020’de 2020 Sporcu”

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçemizde çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak büyümeleri, teknoloji bağımlısı haline gelmemeleri için spor başta olmak üzere birçok eğitim, etkinlik ve faaliyetleri hayata geçiriyor.

Göreve gelir gelmez eğitici, öğretici kurslar açan, sürekli eğitim merkezini hayata geçirerek gençlerin geleceğe hazırlayan ve belediyemiz spor kulübünü kurarak 11 branşta spor eğitimi veren Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner gençlerin ve çocukların daima yanında olmaya da devam ediyor.

İlçemizde spor kurslarımızda eğitim alan sporcularımıza, amatör spor kulüplerine, spora ve sporculara maddi manevi desteğini esirgemeyen Başkanımız Mesut Üner, spor okullarımız bünyesinde gerçekleştirilen futbol ve hentbol takımlarımıza malzeme yardımı törenine katıldı.

Çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak dursun, teknoloji bağımlısı olmasın istiyoruz

Törende bir konuşma yapan Başkanımız Mesut Üner, “2020 yılında 2020 sporcu”  hedefiyle çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade etti. Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak için sporun yeri ve önemi çok büyüktür. Biz diğer belediyeler gibi sporu sadece yaz okulları ile sınırlı tutmuyoruz, 12 ay boyunca spor kurslarımızı veriyoruz. İlçemizde spor faaliyetlerimizi profesyonel noktaya getirelim istiyoruz. Değerli spor hocalarımızın fikirlerini alarak çalışmalarımızı yapıyoruz.

Biz Çatalca Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize spor noktasında bir üste nasıl getirebiliriz diye uğraşıyoruz. Şu ana kadar 1400 sporcumuz kurslarımızda eğitim alıyor. 2020 yılında 2020 sporcu hedefimiz var ama ben bu sayının daha fazla olacağına inanıyorum çünkü biz şu anda merkezde bu çalışmayı yapıyoruz, bunu mahallelerimize de yayacağız, sporu ilçemizin her noktasına ulaştırmak için çalışacağız.

Bugünkü programda futbol ve hentbol takımlarımıza malzemelerini veriyoruz, tüm spor branşlarında eğitim alan çocuklarımıza malzemelerini vereceğiz. Çünkü Çatalca’da tüm çocuklar bizim çocuğumuz, onlara sonuna kadar sahip çıkacağız. Yarıyıl tatilinde kültür merkezimizi çocuklarımız için eğlence merkezi haline getirdik. Çocuklarımız evde oturarak teknoloji bağımlısı olmasın istiyoruz. Gelsinler enerjilerini buralarda harcasınlar istiyoruz. 15 günlük tatil boyunca kültür merkezimiz çocuklarımızın hizmetinde, istedikleri zaman gelebilirler. Çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlamak için bizler çalışmaya devam edeceğiz. Malzemeleri çocuklarımız için hayırlı uğurlu olsun tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.