Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner Huzur Toplantısına Katıldı

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısı’na katıldı.

Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından güvenlik güçleri ile halk arasındaki ilişkileri geliştirmek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla 2019 yılı Huzur Toplantısı düzenlendi.

Çatalca Halk Eğitimi Merkezi’nde; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, İlçe Siyasi Parti Temsilcileri, Meclis Üyeleri, Gazilerimiz, Mahalle Muhtarları, STK Başkan ve Üyeleri, daire müdürleri, okul müdürleri, vatandaşlar ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, ilçe genelinde yaşanılan güvenlik ve asayiş ile ilgili konular masaya yatırıldı.

Huzurlu bir ilçe olmamız birlik ve beraberliğimizin sonucu

Toplantı, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Kadir Duvan tarafından güvenlik ve asayiş ile ilgili ayrıntılı sunumun yapılması ile başladı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Başkanımız Mesut Üner sözlerinde; “Huzur Toplantımızda yapılan sunumlarda da görüldüğü üzere, Çatalcamız İstanbul’un 39 ilçesinin en huzurlu ilçelerinden birisi. Ben bunun sağlanmasındaki en önemli unsurun başında; bürokrasinin birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışması ve halkımızın devletine, bürokrasiye olan güveninin olduğunu görüyorum. Bu anlamda  ilçemizde güvenliğin ve huzurun sağlanması için görev ve sorumluluk alan başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”ifadelerine yer verdi.

Huzur Toplantısı ilçe genelinde yaşanan sorunlar hakkında soru cevap şeklinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak sona erdi.