Başkanımız Mesut Üner İlçemizde Ziyaretlerde Bulundu

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, göreve yeni başlayan İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş başta olmak üzere Çatalca’mızda bir takım ziyaretlerde bulundu.

İlçemize yeni atanarak göreve başlayan Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Buğra Akgül ve İlçe Jandarma Komutanı Özgür Çakıcı’yı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkanımız Mesut Üner’e Belediye Meclis Üyelerimiz de eşlik etti.

Gün boyu ziyaretlerine devam eden Başkanımız Mesut Üner, ilçemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına çalışan ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası kapsamında 194. Yılını kutlayan Zabıta Müdürlüğümüzü ziyaret etti. Başkanımız Mesut Üner, 25 Eylül – 1 Ekim İtfaiyecilik Haftası kapsamında ise Çatalca İtfaiye İstasyonu’nu ziyaret ederek, canları pahasına büyük bir özveri ile çalışan İtfaiyecileri kutladı.