Başkanımız Mesut Üner ile Çözüm Var

Çatalca’mıza kazandırdığı projelerle ilçemizin adeta çehresini değiştiren ve mesaisini makamından çok sahada halkımızın arasında tamamlayan ve ilçemize kazandırdığı proje şantiyelerinde geçiren Başkanımız Mesut Üner’in bu seferki proje şantiyesi durağı Kaleiçi Mahallemiz ve aynı mahallemizde bulunan Cevdet Barın Caddemizdeki şantiye alanlarımız oldu.

Tarihi atmosferiyle dikkat çeken Kaleiçi Mahallemiz cazibe merkezi olması için çok detaylı çalışmalar başlatan Başkanımız Mesut Üner, Başkan Yardımcılarımız, Muhtarımız Ergun Çağlayan ve Birim Müdürlerimiz birlikte yerinde denetimlerde bulundu. Kaleiçi mahallemizin yanı sıra uzun süredir halkımızın İBB tarafından yapımını beklediği yine aynı mahallede bulunan Cevdet Barın caddemizdeki Başkanımız Mesut Üner tarafından başlatılan Çatalca Belediyesi çalışmalarımızı yerinde denetlendi. Yerinde denetimler sonrasında her mahalle ziyaretinde olduğu gibi Kaleiçi Mahallemizde de, mahalle halkımızın Başkanımız Mesut Üner’e gösterdiği samimi ilgi ve alaka gözlerden kaçmadı.

Kaleiçi Mahallemiz ile yine aynı mahallemizde bulunan Cevdet Barın Caddemizdeki proje şantiye alanı denetimlerimiz sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Tarihi Kaleiçi Mahallemize uygun yaptığımız yol, kaldırım, restore ve Cevdet Barın caddemizdeki çalışmalarımızı yerinde denetleyip, ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Tarihi Kaleiçi Mahallemiz ve Cevdet Barın Caddemizdeki çalışmalarımız bittiğinde sadece Çatalca’mızın değil tüm İstanbul ve Türkiye’mizin cazibe merkezi olacak. Tarihi ve mistik havasıyla Kaleiçi mahallemiz, tüm dizi ve sinema çekimleri için doğal bir set özelliği taşıyacak. Her mahalle ziyaretimizde olduğu gibi Kaleiçi mahallemiz ziyaretimizde bizlere güç veren samimi ilgi ve alakanız için yürekten teşekkür ederiz. Zira bu samimi ilgi ve alakanız ilçemize hizmet yolunda bizlere güç veriyor. Hayırlı olsun.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor