Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner ile Cumhuriyet Bayramımızı Bayraklarla Karşılıyoruz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin yazdığı tarihi destanımızı taçlandıran Cumhuriyetimizin ilanının 96. Yıldönümü Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ile ilçemizde coşkuyla kutlanmaya hazırlanıyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde esnaflarımızı ziyaret ederek, kendilerine Türk Bayrağı hediye etti. Şanlı Türk Bayrağımızı iş yerlerine asan esnaflarımız, anlamlı hediyesi için Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini sundu.

Başkanımız Mesut Üner’in talimatıyla harekete geçen Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizdeki esnaflarımıza gün boyu Türk Bayrağı dağıtımına devam etti.  Çatalca’mızı bugünden bayram coşkusu sararken, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları belediyemiz tarafından çeşitli etkinlikler ile 28-29 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.