Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner’in Başlattığı Dezenfekte Seferberliği Devam Ediyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde ilçemizde tedbir ve önlemleri en üst seviyeye çıkaran Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in başlattığı dezenfekte ve temizlik seferberliği devam ediyor.

Covid-19 ile mücadelede ilk günden itibaren dezenfekte ekipleri oluşturan Belediye Başkanımız Mesut Üner, ilçemizin dört bir yanını gece gündüz dezenfekte ettirdi. Salgın ile mücadelede ekiplerimiz dezenfeksiyon işlemlerini kamu kurum ve kuruluşlarında, toplu taşıma durak ve araçlarında, okullarda, ibadethanelerde, pazar alanlarında, sağlık merkezleri ve hastanede titizlikle gerçekleştirdi.

Her gün 10 mahalle dezenfekte ediliyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ilçemizde başlattığı temizlik ve dezenfekte seferberliği yeni normalleşme sürecinde de merkeze uzak yakın tüm mahallelerimizde ara vermeksizin sürdürülüyor. İki ekip halinde göreve çıkan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz 39 mahallesi bulunan ilçemizde her gün 10’un üzerinde mahallemizin dezenfektesini gerçekleştiriyor. Mahallelerimizin düzenli aralıklarla dezenfeksiyonu, yıkama, mekanik araçlarla süpürme işlemleri yapılırken çöp konteynerlerinin dezenfekte çalışması ve mıntıka temizliği ile yabani ot temizleme işlemleri de ekiplerimiz tarafından eş zamanlı olarak yürütülüyor.

#BirlikteBaşaracağız