BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’İN ÇATALCA’MIZDA BU SEFERKİ ZİYARET DURAĞI ÇİFTLİKKÖY MAHALLEMİZ OLDU

Çatalca’mızın İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olmasını kendisine bir engel veya bir bahane olarak görmeyen Başkanımız Mesut Üner, makamından çok sahada yerinde denetimlerine ve ilçe halkımızla olmaya durmaksızın devam ediyor.

Bu anlamda Başkanımız Mesut Üner’in bu seferki ziyaret durağı Çiftlikköy Mahallemiz oldu. Yapılan ziyaret programına Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz ve Birim Müdürlerimiz katılım sağladı.

Çiftlikköy Mahallemizki proje yerinde denetimler sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Çiftlikköy mahallemizde göreve gelir gelmez, ilçeler meydanlarıyla anılır dedik ve kollarımızı sıvayarak çalışmalarımıza başladık. Çiftlikköy Mahalle halkımızın büyük bir beğenisini kazanan,  mahallemize çok yakışan meydan düzenlemeleri gerçekleştirdik. Meydan düzenlemeleri kapsamında oturma alanları, süs havuzları, peyzaj düzenlemeleri, ahşap pergolaları ve meydan aydınlatmaları yaptık. Meydanımız dışında sokaklarımızda aydınlatma çalışmalarını sonuçlandırdık. Çiftlikköy mahallemizde Zeren sokakta park düzenleme çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Mahallerimizde tretuvar ve parke yol yenileme çalışması yaptık. Çiftlikköy Mahallelerimizde bulunan Atatürk büstlerinde, bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdik. Yerinde yaptığımız denetimler sonucunda, daha önce girişimlerimizle Çiftlikköy Mahallemize kazandırdığımız stadyumda bakım ve onarım çalışmaları yapacağız, Mahallemizdeki çeşmeye ve etrafına düzenleme çalışmaları gerçekleşecek, son derece sağlıksız bir halde tespit ettiğimiz su deposunu kaldırarak, daha modern bir su dağıtım boru hattı kuracağız. Bu çalışmamıza an itibariyle tüm hızıyla devam ediyoruz. Mahallemizdeki sokaklarımızda yol bakım çalışmalarımıza da devam edeceğiz. Hani Atalarımızın ‘’Tarlada İzi Olanın, Harmanda Yüzü Olur’’ sözü misali her mahalle ziyaretimizde olduğu gibi Çiftlikköy Mahallemizdeki ziyaretlerimiz sırasında halkımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi, alaka, sevgi ve saygısına yürekten teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.’’ dedi.