BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’İN DOKUZUNCU DURAĞI NAKKAŞ OLDU

Başkanımız Mesut Üner, yoğun geçen gündüz mesaisinin ardından, akşam mesaisinde İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’mızda tek tek mahallelerimizi dolaşıp tam kadro yerinde halk günü toplantılarına durmaksızın devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner ve beraberindeki heyetin bu seferki dokuzuncu durağı Nakkaş mahallemiz oldu.

Daha önce belediye hizmet binamızda halk günü toplantıları düzenleyip, halkımızla birebir görüşmeler yapan Başkanımız Mesut Üner, bu kez mahallelerimizi yerinde ziyaret edip, halk günü toplantıları organize etmeye başladı. Bu anlamda Çatalca’mızın İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi olmasını bir engel veya bahane olarak göremeyen Başkanımız Mesut Üner, dokuzuncu ziyaretini Nakkaş mahallemize gerçekleştirdi. Başkanımız Mesut Üner, Nakkaş mahallemizdeki ziyaretine yine tam kadro katıldı. Toplantının ilk bölümünde Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’mıza kazandırdığı projelerin sunumunu büyük bir gururla gerçekleştirdi. İkinci bölümde ise halkımızın öneri, görüş ve şikayetleri dinlendi. Şikayetlerin çözümü için Başkanımız Mesut Üner beraberindeki heyette bulunan müdürlerimize çözüm için anında talimat verdi. Mahalle halkımızın oldukça memnun olduğu mahalle toplantımız sonrası halk, Başkanımız Mesut Üner’le hatıra fotoğrafları çektirdi.

Nakkaş mahallemiz halk toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Bildiğiniz gibi daha önce halk günü toplantıları gerçekleştirip, belediyede sizlerle birebir görüşmeler gerçekleştirdik. Şimdide söz sırası yine sizde dedik, bu kez biz sizleri ziyaret ettik. Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Muhtarlar Derneği Başkanımız, Muhtarımız ve Birim Müdürlerimizle sizlere ulaşmak için Nakkaş mahallemize tam kadro gittik Halkımızın istek, öneri, görüş ve şikayetlerini tam kadro yerinde dinleyip çözüme kavuşturma çalışmalarımızı anında başlattık. Ziyaretimizdeki sizlerin samimi ilgi, alaka ve karşılamanız, Çatalca’mıza hizmet yolunda bizlere güç verdi. İlçemizdeki tüm mahallelerimizi tek tek tam kadro ziyaret edeceğiz. Halkımız için varız, çünkü birlikte Çatalca’yız ‘’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor