BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’İN GENÇLERE ARMAĞANI MEZUNİYET ŞENLİĞİ’NDE BİNLERCE KİŞİ BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Mesut Üner ilçemizi hiç görülmemiş hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor. Kendisini eğitime adayan Başkanımız Mesut Üner, 8. ve 12. sınıflara muhteşem bir Mezuniyet Şenliği armağan etti.

Çatalca’mızda ilkleri yaşamaya devam ediyoruz. Gün geçmiyor ki Başkanımız Mesut Üner görülmemiş yeni bir çalışmaya daha imza atıyor. Öğrencilere eğitim desteği vererek kurslar açan, yıl boyu deneme sınavları ile sınavlara hazırlayan Başkanımız Mesut Üner, bu yıl mezun olan 8. ve 12. sınıf öğrencilerimize anılarında daima yer alacak bir şölen armağan etti.

Kültür Müdürlüğümüz koordinesinde Mehmetçik Meydanımızda hazırlanan binlerce katılımıyla gerçekleşen Mezuniyet Şöleninde, gençleri coşturan ünlü DJ Aram, ilçemizin tanınan sesi Mehmet Şerif Aydın, ve şarkıları dillerden düşmeyen ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir sahne aldı. Gençlerin büyük bir coşkuyla eşlik ettiği müzik dolu gecede öğrencilerimiz yılın yorgunluğunu attı.

Gençlerimize Mezuniyet Şöleni yapmasak olmazdı

İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tayfun Özyolcu ile birlikte öğrencilere başarı dileklerini sunan Belediye Başkanımız Mesut Üner yaptığı konuşmada öğrencilere bahtlarının ve yollarının açık olması temennisinde bulunurken, “Okullarına veda etmenin hüznü ile mezuniyet sevincini bir arada yaşayan siz değerli gençlerimize Mezuniyet Şöleni yapmasak olmazdı. Pandemi nedeniyle ertelemiştik, bu yıl gençlerimize verdiğimiz sözü tuttuk. İlçemizde belediye tarafından ilk kez mezuniyet şöleni yapmanın ve sizleri aydınlık yarınlara böyle neşe içinde uğurlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Muhteşem bir konser eşliğinde gerçekleşen Mezuniyet Şenliğimiz unutulmayacak bir gün olarak, hem bizlerin, hem siz sevgili gençlerimizin anılarında yer alacak. Yolunuz açık olsun sevgili gençler. Çalışkanlıktan ve dürüstlükten asla taviz vermeyin” ifadelerine yer verdi.

#ÇalışıncaOluyor