BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER’İN SAHA ÇALIŞMALARI DURMAKSIZIN DEVAM EDİYOR

Başkanımız Mesut Üner’in makamından çok sahada olduğu tüm bölge halkımızın artık bildiği ve takdir ettiği bir gerçek. Saha ziyaretleri sırasında Başkanımız Mesut Üner’e her saha ziyaretinde olduğu gibi Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Birim Müdürlerimiz ve ziyaret edilen Başakköy Mahallemiz Muhtarı Naci Demirbaş’ta hazır bulundu.

Tüm mahalle ziyaretinde olduğu gibi Başkanımız Mesut Üner’e halkımızın gösterdiği ilgi ve alaka üst seviyedeydi. Özellikle çocuklarla gençlerin gösterdiği ilgi ve bu ilgi karşılığında Başkanımız Mesut Üner’in sevinci görülmeye değerdi.

Başakköy Mahallemiz yerinde denetim ziyaretleri sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Çatalca’mıza hizmet sevdamızla proje yerinde denetim ziyaretlerimizin bu seferki durağı Başakköy mahallemiz oldu. Yerinde denetim ziyaretlerime her vakit olduğu gibi Başkan Yardımcılarım, Meclis Üyelerim, Birim Müdürlerim ve Başakköy mahalle muhtarım Naci Demirbaş’da katılım sağladı. Göreve gelir gelmez Başakköy mahallemizde meydan düzenleme çalışmalarını tamamladık. Belediyemize ait dükkanlarda (Muhtarlık, Kahvehane ve Spor Kulübü) bakım onarım çalışmalarını gerçekleştirdik. Yaptığımız yol, meydan ve kaldırımlarla birlikte Atatürk büstü ve Şanlı Bayrağımızın dalgalandığı bayrak direkleri mahallemize çok yakıştı. Okul bahçesinin düzenlenmelerine devam ediyoruz. Ağaç dikimi ve çim serimini yaptık. Şimdi de okul arkasında bulunan lojmanla tuvaletleri yıkıyor ve bu alanı da yaşam alanına dahil ediyoruz. Yerinde denetimlerim sırasında 7’den 77’ye mahalle halkımın şahsıma gösterdiği ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim. Çatalca’mızda güzel olan ve olacak tüm çalışmalar sizlerin eseri. Tüm halkıma minnettarım.’’ dedi.