Çatalca Belediyesi
 Başkanımız Mesut Üner Kadınlarımızın Gününü Çiçeklerle Kutladı

Başkanımız Mesut Üner Kadınlarımızın Gününü Çiçeklerle Kutladı

Görüntülenme : 897

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner,  hayatımızın her anında var olan fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolü kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü ilçemizde çiçeklerle kutladı.

Çatalca’mızda bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü “Kadın varsa imkânsız yoktur” sloganı ile kutlayan Başkanımız Mesut Üner, güne özel olarak hazırlattığı çiçeklerin tüm ilçemizde ekiplerimiz koordinesinde dağıtımını gerçekleştirdi.

Günler öncesinden başlayan hazırlıklarla ilçemizdeki kalpli taklarımızı Kadınlar Günü için hazırlatan Başkanımız Mesut Üner, bugün binlerce çiçeği ilçemizdeki kadınlar ile buluşturdu.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Meclis Üyelerimiz Süheyla Topçu ve Tuba Uzun ile yaptığı ziyaretlerle kadın esnaflarımız başta olmak üzere Belediye personelimiz ve karşılaştığı vatandaşlarımıza “Varlığımızın, sevginin, fedakârlık ve sabrın simgesi, toplumun temel taşı olan kadınlarımız medeniyetin aydınlık yüzüdür. Kadınlarımız her zaman en değerlilerimizdir. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” sözleri ile çiçek takdim etti.

Kültür İşleri Müdürlüğümüz, Zabıta Müdürlüğümüz ve Halkla İlişkiler Birimi ekiplerimiz tüm gün boyunca ilçemizin her mahallesini ziyaret ederek; fabrikalarda, marketlerde, restoranlarda, çay ocaklarında, bankalarda, sağlık merkezlerinde ve hayatımızın her alanında yer alan kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutlayarak, Başkanımızın armağanı olan çiçekleri ve kutlama mesajını iletti.

 

#8MartDünyaKadınlarGünü

#KadınVarsaİmkansızYoktur

#BirlikteÇatalcayız